kardeşim bana mahallede beyaz sakal sercar derler sana sonuna kadar katılmakla beraber bende artık eski tadını alamıyorumone piecede whitebeard öldükten sonra sarmadı ama marineford savaşı efsane ötesiydi
kardeşim bana mahallede beyaz sakal sercar derler sana sonuna kadar katılmakla beraber bende artık eski tadını alamıyorum
do filamingo vardı oda güzel çar değilmiydi dostum ne düşünüyorsun senin düşüncelerin benim için önemli
1000 bölüm zaten rahat cıkar fazlasınında gelıcegınden emınım daha cok char varohejii o da fena değil de aslında ya çok fazla fiil giriyor adamlar 1000 bölüm yapacaklar bu gidişle
yani mihawk var sonra drogon falan var hangi birini işleyecekler1000 bölüm zaten rahat cıkar fazlasınında gelıcegınden emınım daha cok char var
doğru cok fazla içeri yada bişey dıuyımmı şunun guzel de oyununu yapsalar wow tadında oynamamız yokmuuu chatyani mihawk var sonra drogon falan var hangi birini işleyecekler
death noteeee efsane dizidir bir tane ölüm meleği var idolün olur eminimSteins;Gate , Death Note, Black Clover gibi gibi tavsiyelerim olabilir.
anime oyunları sarmıyor bence narutonun da oyunu vardı hiç sarmadıya bunlar çerez olm biz gercek anımelerden bahsediyoruz corosanı hatırlarsın az ağlatmadı law reisle senın dedıkler arada izlenir ama one pıece yaşanır
Post automatically merged:
doğru cok fazla içeri yada bişey dıuyımmı şunun guzel de oyununu yapsalar wow tadında oynamamız yokmuuu chat
kardeşim verimiyorlar büyük şirketlere hep kendileri japonlar yapmak istediği için iyi çikmiyoranime oyunları sarmıyor bence narutonun da oyunu vardı hiç sarmadı
narsist japonlarkardeşim verimiyorlar büyük şirketlere hep kendileri japonlar yapmak istediği için iyi çikmiyor
3. sezondan sonra sarmadı oda kanekinin hafızasını kaybetmesinin akabindeTokyo Ghoul aşırı derecede tavsiye ederim +18 pek yok ama güzel anime
yakında onu da çöp eder bu japonlar bekledoru soluyo 3. sezon sonrası gercekten hayal kırılklıgı oldu neyse ki one piece hala devam edıyorda ızleyecek bır anımemız var