Onaylı Üye
İzliyicek anime bulamıyorum haikyuu bitti biticek narutoda sıkmaya başladı anime izleyen arkadaşlar varsa önerebilirlermi
Konusunu yazabilirmsiin kankaFullmetal alchemist BrotherHood izlemediysen izleyebilirsin
Ecchi,harem,süper güç falan bunalrdan biri içinde olursa olurne tür bir anime arıyorsun ?
kanka eski bir animeydi remake yapıldı 2 tane küçük kardeşin babaları tarafından terkedildikten sonra çocukların babalarının simyacı olan mesleğini ilgi duyup başladıkları bir anime bende yeni başladım ilerliyoruzKonusunu yazabilirmsiin kanka
kanka yanlış anlama da bir şey sormak istiyorum öncelikle bunları izle derken nasıl yani onları izlemeden başka anime izleyip onlara geçiş yaparsak bir sıkıntı mı olur bağlantısız diye biliyorum birbirleriyleOne punch man Naruto DeathNote oncelikle bunları izle izlemediysen bence
olmaz kankakanka yanlış anlama da bir şey sormak istiyorum öncelikle bunları izle derken nasıl yani onları izlemeden başka anime izleyip onlara geçiş yaparsak bir sıkıntı mı olur bağlantısız diye biliyorum birbirleriyle
Anladım kusura bakmaolmaz kankanolcak sadece ben seni animeye bağlayacak animeleri baştan izlersen anime izlemeyi daha cok seversin bu yüzden bunları önerdim naruto uzun diye bayabilir biraz ama death note ve one punch man en iyileridir yoksa diğerlerini de izleyebilirsin tabiki
Rica ederim kanka ne demekAnladım kusura bakmaone punch man başlayacağım ben de deathnote ' ıda ortaokul dönemlerimde hep duruyordum ama hiç bakmamıştım onu da merak ediyorum açıkçası
aynen ne tür ?ne tür bir anime arıyorsun ?