Geçenlerde yazmıştım bunlar dışında Golden Time, Kuroko no Basket,Naruto,HxHAklıma gelenleri yazdım death note haricinde hepsini hatırlıyorum yani aralarında sormak istediğin olursa anlatabilirim ama şimdilik düşününce bunlar geldi aklıma aralarında overlord gibi olmayanlarda var ama overlord izlerken ana karakterin yaptığı şeylerde ben heyecanlanırdım anı yaşardım onun gibi olduğum doğaüstü animeleri de koydum sıkıcı gelenler zaten ilk bölümde veya ikinci bölümde anlarsın.
Bazıları başka dünya olduğu için bazıları oyun konusundan dolayı koyduklarım bazılarıysa dünyadaki hedeflerden kaynaklı koyduklarım.
Aylardır manga okuyorum ondan sezonları var yok hatırlamıyor olabilirim bazılarını sezonlar dışında kısa tarzda önerdim öyle yani sorun olursa yazabilirsin görmezsem özelden mesaj yazabilirsin.
Data A Live(+1sezon)-----------Death Note--------Akame Ga Kill-------Sekirei(sanırım buda fazla sezonluydu hatırlamıyorum)-------Tokyo Ghoul---------Mahouka koukou no rettousei--------DANMACHİ(İsmi uzun direkt bunu yazdım çıkar zaten +1sezon)-----Mondaiji-tachi...--------Re:Zero(+1sezon)-----Isekai wa Smartphone...----Assassination Classroom(+1 sanırım)-----Btoom!----Hataraku Maou-sama-------Isekai no Seikishi Monogatari---------Kono Subarashi(+1sezon)-----(Öneririm)Nanatsu no Taizai(+1sezon)------No Game No Life(+1)-------The Kings Avatar(+1 sezon ve kesin öneririm)---------SAO(+1)------Owari No Seraph-----------One Punch Man