anime önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
K-project izleyebilirsin.

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Yeni başlayanlar için death note ve naruto

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Claymore izleyebilirsiniz.

Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Bugün inceleme olarak birkaç anime atıcam takip edersen görebilirsin oradan da bazı serileri buradakiler dışında da paylaşabilirim şimdilik bu kadar yeter sana çok uzun olanları belirttim acayip uzun devam eden seri istersen One Piece'de de izleyebilirsin sorun olursa animelerle ilgili sorabilirsin aklıma gelenleri yazdım ama buradakilerin hepsini izledim yani kopyala yapıştır yapmadım

Normalden farklı güçlerin olduğu
İlk izlediğim anime Naruto 2 sezon olmasına rağmen ilk sezon 220 bölümdü sanırım 2.sezon 500 vardır veya fazladır Narutoyu izleyip bakabilirsin sararsa onu izlemeni tavsiye ederim.
SAO izleyebilirsin çok fazla sezon çıktı ama uzunda sayılmaz 25 30 bölümdü en fazla.(Oyunun içine sıkışıyorlar özel güçler var diye aldım)
Fairy Tail izleyebilirsin iki sezon aynı şekilde naruto gibi uzun seri en fazla 200 bölümdür ama 2.sezonuda var tabi ki birde film serisi var izlemen gereken 1 veya 2 tane sanırım çok geçti hatırlamıyorum.
Tokyo Ghoul var 4 sezon hepsinde 12 bölüm var ovaları saymıyorum 1 2 tane anca vardır sanırım.
Akame ga Kill hüzün yer almasını istersen ve tabi ki fazlasıyla kan içerikleri savaş dolu kısaca bunu önerebilirim(Ana Karakter Havalı) tabi ki hüzün animede var ama yaşayan sen olursun diye düşünüyorum ben bitiminde şahsen boşlukta kalmıştım bir nevi. 1 sezon 25 bölümdü sanırım.
Absolute Duo 1 sezon 12 bölüm
Ansatsu Kyoushitsu 2 sezon diye hatırlıyorum bölüm sayısı hatırlamıyorum sonunda üzüleceğin ama gerçekten zevk alabileceğin seri.
Ao no Exorcist 2 sezon toplasan en fazla 50 bölüm yapar ama bu ovalarla birlikte konu içeriğiyle alakalı mıydı değil miydi bilmiyorum ama 50 bölümün yarısından biraz azı ovalar yani pekte uzun sayılmaz.
Campione!: Matsurowanu... ismi uzun yani yazmiyim dedim güzel bir seri tek sezon 13 bölüm.
Charlotte 13 bölüm 1 tanede OVA var benim izlediğim kısa animelerden en sevdiklerim arasında.

Normal
Rakudai Kishi no Cavalry süper güçler denilemez ama güzel güçlerin olduğu kişisel yeteneklerden oluşan birşey fantastik sevebilirsin diye düşünüyorum ve okulda geçiyorum özel güçlere almadım bunu
5-toubun no Hanayome 1 sezon 2.sezonu yeni çıktı bölüm eklendi mi bilmiyorum ama güzel bir seri
Kaichou wa Maid-sama genel olarak romantizm seversen okulda geçen havalı ana karakterler tabi ki
Hayate no Gotoku! 2 sezon toplam kaç bölüm hatırlamıyorum 100 yoktur ama
Nisekoi 2 sezon 30 35 bölüm vardır
Sakamoto 1 sezon 12 bölüm çok güzel seridir ana karakterimiz çok havalı
Tonari no Kaibutsu-kun 1 sezon 13 bölüm
Area no Kishi bölüm sayısını hatırlamıyorum ama uzun bir seri değil 1 sezon ve futbol bilgisine sahip olmayan birisi bile zevkle izleyebileceği bir anime

Farzetki Bu Aşkı Yaşamadık Hiç
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
kaptan tusubasa yı izlemelisin bence dalga geçmek amaçlı demiyorum

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Hunter x Hunter
Naruto
One Punch Man
DEATH NOTE
Psycho-Pass
God Eater
Akame ga Kill!
Toradora!

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
THIS ARE ONE OF MY FAVORITE ANIME:

OVERLORD

KNIGHT AND MAGIC

ARIFURETA: FROM COMMON PLACE TO WORLD STRONGEST

DANMACHI

SWORD ART ONLINE

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
sword art online ,mayo chiki ,sekirei,date a live izleyebilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...