Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tensei Shitara Slime Datta ken
Konusu: Rimuru Tempest, 37 yaşındaki eski bir insan olan Satou Mikami’nin geçen bir soyguncu tarafından öldürüldükten sonra aldığı fantezi dünyasındaki balçığın yeni adıdır. Sıradan, boş geçmiş yaşamını geride bırakıp, eşsiz yeteneklere sahip balçık canavarı olarak yeni bir hayata başlar.,
Aga ben izledim acayip bayıldım 2.sezonuda geliyo.Mangası felanda güzeldi iyi seyirler umarım beğenirsin
Guts, hayat kadını olan annesinin hamileyken ağaca asılarak öldürülmesi üzerine doğmuş; kendisini kurtaran savaşçılar tarafından bakılıp büyütülmüştür. Küçüklüğünden beri boyundan büyük kılıçlar kullanan ve beraber olduğu grupla savaştan savaşa sürüklenen Guts'ın yolu, günün birinde "Şahin Takımı" adlı oldukça yetenekli bir savaşçı grubuyla kesişir. Grubun lideri Griffith, Guts'ın dövüş kabiliyetini beğenmiştir ve kazananın isteğinin kabul edileceği bir düelloda galip gelerek, Guts'ı grubuna dahil eder. Birçok savaşta ünlerini artıran grup, Griffith'in sinsi planları ile Şövalye ilan edilirler. Ancak Grifitth, bundan çok daha fazlasını istemektedir ve Şahinler için yıkım kaçınılmaz olur. Yaşanan gizemli olaylar Guts'ın hayatını sonuna dek etkileyecek; onu sürekli karanlık güçlerle mücadele eden bir kader savaşçısı haline getirecektir.
Danshi Koukousei no Nichijou
Liseli günlükleri diye bir çeviri yapsam, bu seriye oldukça yakışan bir başlık olurdu . Seri de, 3 liseli arkadaşın lise hayatları boyunca yaşadıkları ilginç ve komedi dolu anları anlatan bu seri, eğlence ve komedi olarak bir şeyler arayanlara ilaç gibi gelecek. Seriyi izlerken adeta bir çok defa, karakterlerin yerinde kendinizi göreceksiniz.
Ergo Proxy
Baş kahramanımız Re-l, gizemli olayların peşinden giden ve dünya yüzeyinde yaşayan yaratıkları temizleyen Amy Lee ye de olan benzerliği dikkat çeken oldukça sert bir kadın imajı çizen bir karakter. Bir gün evine cyborg gibi bir yaratığın saldırmasıyla oldukça gizem dolu ve bir o kadar merak uyandırıcı ve psikolojik gerilim ile dolu olan bir serüvene doğru yola çıkar. Her geçen gün yaşadığı dünyanın ve kendisinin neden olduğunu anlamaya çalışan karakterimiz, sizce başarıya ulaşabilecek midir? Biraz post apokaliptik bir havada geçen, ağır atmosferi ve gizemi ile içine çeken bu seriyi kaçırmamanızı diliyoruz.
Yorumlar onediodan alıntıdır ben sadece iki tane sevdiğim hakkında tarafsız fikrin olması amacıyla onediodan aldım konularını öğrenmek istersen ben çok beğendim sana da tavsiye ederim
Aşağıdak animelerin hespini tavsiye ederim
mushishi mushiler sadece nadir insanların görülebiline gizemli varlıklar ve mushilerin insanlara sebep oldugu rahatsızlıklara yardımcı olan mushishi (mushiler uzmanı) her bölüm ayrı bir konu tavsiye ederim.
Golden time ana karekterimiz kaza sonucu hayatını kaybeder ve kazadan sonra hayatına devame edebilmek için ders çalışıp üni kazanır ailesinden yalnız tokyaya giden ana karekterimizin hikayesi
No game no life kız ve erkek kardeş oyun dünyasında ün yapmış kişilerdir (hayatsızlar yani) gerçek hayatı bir oyun gibi görüp sevmiyorlar sonra tanrı adında bir kişi bu ikisini alternatif dünyaya çağrır ve bu alternatif dünyada savaşın yasaklandığı herşeyin oyun ile kararlaştırıldığı yerdir ve onların hikayesi
re-zero karekterimiz ansızın gittiği bir mahalle bakkalından dönüş yolunda öteki dünyaya çağrılır ve o ölümden dönüş adlı yeteneği ile uyanır onun hikayesi
bi anime filmi vardı 2 saat ismi senin adın çok güzeldi duygusal erkek kızın yerini alıyor kız erkeğin yerini ifelan alıyor 1 günlüğüne izlemeni tavsiye ederim
Bleach,Slime Datta Ken, Tate no Yuusha,Steins Gate
yukarıda yazdıklarımın çoğu zaten bilindik animeler az çok herkesin fikri yada beğenisi vardır hepsi güzel vakit geçirmeye çoğu izleme zevkine hitap edebilir izlemişsindir yüksek ihtimalle ama aklıma gelenler bunlardı şimdiden iyi seyirler ^^
baki izlemediysen mutlaka izle googledan izle netflixden izleme orda 3. 4. sezonundan başlıyor.
başrol olan baki babası kadar güçlü olmaya çalışıyor babası dünyanın en güçlü adamı çok sıkı eğitimler yapıyor turnuvalara katılıyor mutlaka izlemelisin
16 yaşındaki Yugi Mutou ailesinden kalan tek kişi olan büyükbabası ile birlikte yaşamaktadır .Yuginin büyükbabası ;Solomon Mutou; Yugiye kimsenin çözemeyeceği eski bir
, geleceği görmeye ve nihayetinde birinin kaderini tayin etmeye yarayan büyülü bir törenide barındırıyordu.Oyunda, çok fazla sihir, büyü ve vahşi yaratık kullanıldığından, oyunun kontrolden çıkması ve dünyayı yok etme tehlikesi oluşturması çok uzun sürmedi. Ancak, cesur bir Firavun bu duruma müdahale etti ve dünyanın yok oluşunu engelledi .Pegasus adlı bir karakter bu oyunu geleceğe uyarlar ve dünya yeniden tehlikededir.
Kaze no tani no Naushika
Konu : Seven Days of Fire isimli yıkıcı bir savaşın ardından yaşanmaz bir yerleşim yerine dönüşmüştür savaş sonrası ortaya çıkan zehirli bir haz sebebiyle tüm doğal yaşam sona ermiş insanoğluda yook olma tehlikesiyle karşı karşıya kalmıştır çok az sayıdaki insan kolonileri bu gazdan arındırılan irili ufaklı adalarda yaşamakadır. Prenses Nausicaa'nın halkı da bu insan topluluklarından biridir Prenses Nausicaa doğaüstü güçleri sayesinde canlı olan tüm varlıklarla ve ormanlarla konuşup anlaşabilme yeteneğine sahiptir O bu zehirli gaz dolu ormanlara karşı halen daha umutludur ve bir kurtuluş yolu bulabileceği inancını taşır.