Danshi Koukousei no Nichijou
Liseli günlükleri diye bir çeviri yapsam, bu seriye oldukça yakışan bir başlık olurdu
. Seri de, 3 liseli arkadaşın lise hayatları boyunca yaşadıkları ilginç ve komedi dolu anları anlatan bu seri, eğlence ve komedi olarak bir şeyler arayanlara ilaç gibi gelecek. Seriyi izlerken adeta bir çok defa, karakterlerin yerinde kendinizi göreceksiniz.
Ergo Proxy
Baş kahramanımız Re-l, gizemli olayların peşinden giden ve dünya yüzeyinde yaşayan yaratıkları temizleyen Amy Lee ye de olan benzerliği dikkat çeken oldukça sert bir kadın imajı çizen bir karakter. Bir gün evine cyborg gibi bir yaratığın saldırmasıyla oldukça gizem dolu ve bir o kadar merak uyandırıcı ve psikolojik gerilim ile dolu olan bir serüvene doğru yola çıkar. Her geçen gün yaşadığı dünyanın ve kendisinin neden olduğunu anlamaya çalışan karakterimiz, sizce başarıya ulaşabilecek midir? Biraz post apokaliptik bir havada geçen, ağır atmosferi ve gizemi ile içine çeken bu seriyi kaçırmamanızı diliyoruz.
Yorumlar onediodan alıntıdır ben sadece iki tane sevdiğim hakkında tarafsız fikrin olması amacıyla onediodan aldım konularını öğrenmek istersen ben çok beğendim sana da tavsiye ederim