Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Corpse Party (Kan, vahşet, gerilim. Biraz saçma bitiyor ama 4 bölüm zaten birşey kaybetmezsin.)
Blood C (Her bölüm kan ve vahşet var. İzlediğim en kanlı anime olabilir. Gerçi hepsini bitiremedim çünkü çizim tarzına gülmekten animeyi izleyemiyordum. Genede bi sen dene belki seversin.)
Another (Şahsen izlediğim en iyi 10 anime listesi olsaydı bu anime 5. olurdu. Konusu çok hoşuma gitti ve animeyi izlerken sonraki bölüm ne olacak diye düşünmekten kendimi alı koyamadım. Bu önerdiğim 3 animeden en iyisi budur. Diğer ikisini izlemek istemesen bile bu animeyi kesinlikle izlemelisin.)
Not: Another ile ilgili bilgiyi eklemeyi unutmuşum animeden gene zevk alırsın ama burayı okuyup okumaman sana kalmış genede yazıyorum.
Animede ölüm sahneleri var. Kan varmı hatırlamıyorum fakat kesinlikle ölüm sahnelerinde şaşırıp gerildiğimi hatırlıyorum. Eğer burayı okuyan birisi varsa ve animeyi izlemeyi düşünüyorsa, kusura bakma 1 2 bölümcük spoiler yedin.