aynen doğruduronu bitirdim hocam, legend of korra devamı niteliğinde diye hatırlıyorum doğru di mi
aynen doğruduronu bitirdim hocam, legend of korra devamı niteliğinde diye hatırlıyorum doğru di mi
tamamdır hocam tekrar teşekkürleraynen doğrudur
rica ederim iyi seyirlertamamdır hocam tekrar teşekkürler![]()
one pieceBunlara yakın tarzda anime önerirmisiniz bunları izledim
naruto , jujutsu kasinen, aot, one punch man, demon slayer(yarısındayım biter sabaha)
çok uzun bee 900 bölüm bitmezone piece
naruto nasıldı sence başlasammı diye düşünüyorudmaçok uzun ya naruto yeni bitti az chill takılasım var
İlk sezonu aşırı sıkıcı gelebilir sonlarına doğru güzel arclar geliyor ama emin olabilirsin Shippuuden seni tatmin edecek ondan sonra boruto var tabi boruto da ilk bölümlerde sıkıcı ama sonrasında aşırı güzel arclar geliyor şiddetle izlemenizi tavsiye ediyorumnaruto nasıldı sence başlasammı diye düşünüyorudma
izlicem teşekkürlerMasamune kun no revenge izleyebilirsin konusu içeriği okul, romantik, günlük yaşam
Post automatically merged:
İlk sezonu aşırı sıkıcı gelebilir sonlarına doğru güzel arclar geliyor ama emin olabilirsin Shippuuden seni tatmin edecek ondan sonra boruto var tabi boruto da ilk bölümlerde sıkıcı ama sonrasında aşırı güzel arclar geliyor şiddetle izlemenizi tavsiye ediyorum