One Piece İzleye Bilirsin ama 22 23 senelik olduğu için görüntü kalitesi ilk bölümlerrde hoşuna gitmeye bilir ama ben şuan animede 1016 bangada 1053 deyim ve aşırı iyiArkadaşlar MHA , Naruto ve Tokyo Ghoul gibi bir anime arıyorum acaba bana yardımcı olabilir misiniz?
görüntü kalitesiyle fazla sıkıntım yok ancak o kadar fazla bölüm olunca sıkıyor kısa bölüm olursa sevinirimOne Piece İzleye Bilirsin ama 22 23 senelik olduğu için görüntü kalitesi ilk bölümlerrde hoşuna gitmeye bilir ama ben şuan animede 1016 bangada 1053 deyim ve aşırı iyi
onu izledim kanka başka önerin var mıDemon Slayer bende yeni başladım 1.Sezon 12.bölümdeyim gayet akıcı gidiyor ard arda izleyesin gelebilir bi bak derim
ne alaka kardeşim?
Bleach öneririmArkadaşlar MHA , Naruto ve Tokyo Ghoul gibi bir anime arıyorum acaba bana yardımcı olabilir misiniz?
onu denemedim belki bür gün denerim tavsiye için teşekkürlerBleach öneririm
Ne demek her zamanonu denemedim belki bür gün denerim tavsiye için teşekkürler
Bleach var bide başka yok bendedeonu izledim kanka başka önerin var mı
hmm anladım kaç tane anime izledin ki totalde belki başka önerebileceğin animelerde vardırBleach var bide başka yok bendede![]()
Tokyo Ghoul - Demon Slayer- Bleach zaten tokyo ghoulu izlemişsinhmm anladım kaç tane anime izledin ki totalde belki başka önerebileceğin animelerde vardır
bendce anime yerine manwha okuyabilirsin okursan önerdiğim solo leveling cidden çok güzel renkli manga gibi romanArkadaşlar MHA , Naruto ve Tokyo Ghoul gibi bir anime arıyorum acaba bana yardımcı olabilir misiniz?