Anime önerisi

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Öncelikle bir death note ile başla ardından tokyo ghoul 1 sezonu izle ikiye geçme sonra attack on titan izle sonra one piece başla tamamdır bu iş.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
death note ben de pazar günü baslayacagim arkadasin tavsiyesi ile sana da öneririm

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
19 yıldır ilk defa anime izlicem ve izleyip zaman geçirmek için sevmek isterim tabiki. Başlayabileceğim güzel bir anime önerir misiniz?
Mob 100 diye bi anime var Aksiyon tarzında beğeneceğini düşünüyorum hemde yapımcıları One Punch Man animesinin yaratıcılarından

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
deathe note cok surekliyici ve cok guzel bi animedir tavsiye ederim anime izlemyenler bile izledikleri oluyor o kadar iyi bir animedir izlemeninoneririm bu nedenle

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Banana Fish ve Erased çok beğenmiştim tavsiye ederim.

Reaper
Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Tabii! Başlamak için iyi bir anime arıyorsanız, "Death Note" önerebilirim. Zekice bir senaryosu ve ilginç karakterleri olan bir psikolojik gerilim. Deneyin!

Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
basit bir başlangıc olarak tokyo ghoul ile başla bence ve şuan chainsaw man çıktı onu da izleyebilirsin

The sea does not like to be restrained.
Emektar Üye
Ödüller
10
Sosyal
4 HİZMET YILI
Attack on Titan: Devasa titana karşı insanlığın mücadelesini anlatan epik bir aksiyon-fantastik anime. IMDB puanı: 9,0

Demon Slayer
: Ailesi iblisler tarafından katledilen bir çocuğun intikam ve kurtuluş arayışını konu alan macera-dram anime. IMDB puanı: 8,7

One Piece
: Korsanlar dünyasında efsanevi bir hazineyi bulmaya çalışan bir grup arkadaşın maceralarını anlatan komedi-macera anime. IMDB puanı: 8,7

Death Note
: Bir ölüm defteri bulan bir lise öğrencisinin adaleti sağlamak için cinayetler işlemeye başlamasını ve onu durdurmaya çalışan bir dedektifin kedi-fare oyununu anlatan gerilim-polisiye anime. IMDB puanı: 9,0

Fullmetal Alchemist: Brotherhood
: Kaybettikleri annelerini geri getirmek için simya kullanmaya çalışan iki kardeşin dramatik ve fantastik hikayesini anlatan aksiyon-macera anime. IMDB puanı: 9,1

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Shingeki No Kyojin Attack on Titan çok basit ve animeye giriş için ideal diyebilirim. Ben de onunla başladım ve gerçekten çok güzel bir seri.

HAYATA BAKIŞ AÇISI FARKLI OLANLARDAN BİRİ
Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
naruto izle

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Önerilerden başlıyorum izlemeye ilk defa deniyeceğim bakalım