öneri için teşekkürler Tokyo revengers ve baki hanmayı izlemiştim zaten kengan ashura ya da bakacağımTokyo Revengers, Kengan Ashura, Baki Hanma
öneri için teşekkürler aralarından bildiğim bir tek monster hepsine bakacağım
- Texhnolyze
- Kaiba
- Boogiepop Phantom
- Kino's Journey (2003)
- Serial Experiments Lain
- Monster
- The Tatami Galaxy
- Casshern Sins
- Now and Then, Here and There
- Dennou Coil
öneri için teşekkürler dostum izledimTokyo Ravengers iyi olur
öneri için teşekkürler ikisini de izledimvinland saga ve gintama
öneri için teşekkürler listemde ama nereden başlayacağımı bilmiyorum (üşeniyorum)Berserk
0dan başlamak hiç aklıma gelmemiştikaptan tusubasatek geçerim
önerin için sağol DB izlemedim op izliyorum zaten naruto bitti boruto baya sıkıcıydı 7 bölüm katlanabildim .d vinland saga ve kaguya sama love is war ı da izledimshonen: dragon ball , one piece(uzun diye ön yargıı yaklasma) birde naruto ama narutonun baruto serisini izleme çöp. sheinen olarak berserk ve vinland sega aşk animesi arıyorsan kaguya sama love is war.
rica ederim geçenlerde bende başladım efsane sarıyor0dan başlamak hiç aklıma gelmemiştiöneri için teşekkürler
hangi siteden izliyorsun ve türkçe dublaj mı?rica ederim geçenlerde bende başladım efsane sarıyor
kanka db izlemediysen cidden çok şey kaybediyorsun dövüşleri falan seviyorsan dragon ball senin için efsane bir anime o kadar rahat akıyorki dövüşler fillleri bile izledim ben farketmedenönerin için sağol DB izlemedim op izliyorum zaten naruto bitti boruto baya sıkıcıydı 7 bölüm katlanabildim .d vinland saga ve kaguya sama love is war ı da izledim
youtubede türkçesi var kankahangi siteden izliyorsun ve türkçe dublaj mı?
bilemiyorum bi ufak ön yargım var DB a karşıkanka db izlemediysen cidden çok şey kaybediyorsun dövüşleri falan seviyorsan dragon ball senin için efsane bir anime o kadar rahat akıyorki dövüşler fillleri bile izledim ben farketmeden
kanka şahsen benimde öyleydide cidden aşırı güzel yabilemiyorum bi ufak ön yargım var DB a karşı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?