Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
--------------Zetsuen no tempest---------------
2012 yılında animesi çıkmış, hamlet'ten aşırı şekilde etkilenmiş bir mangadır. bir bilim kurgu olarak mantık hatasının az bulunduğu nadir animelerden. ben shounen im diye bağırır.
hamlet alıntıları, kutsal kitaplardaki kıssalara olan göndermeleriyle izledikçe hikayesinin içine çeken yaptığı felsefi çıkarımlarla hayatı sorgulamada farklı bir bakış açısı edindiren ilgi çekici bir anime
zamanım olur olmaz bir tur daha izleyeceğim, benim için en güzel 5 anime arasına girecek bir eser.
İlk animem bir ecchi animesiydi, o animeye nasıl ulaştım tam net hatırlamıyorum ama googleye anime yazdığımı ve bir şeyler çıktığını ardından rastgele tıklamıştım ordan ulaşmıştım ilk animeme, ilk animeye göre aşırı iyiydi beğenmiştim soluksuz bir şekilde izledim animeyi çok hızlı bitirdim, sonra zaten üst üste animeler izlemeye başladım sonra baya bir şey öğrendim animelerle ilgili, şu ana kadar izlediğim en iyi animelerin ilk 5 ini listeler isek eğer;
1. Death Note
2. Charlotte
3. Steins;Gate
4. Saiki kusuo no Psi-nan
5. Kiss X Sis
Olacaktır, en sevdiğim anime Death Note tabi ki, çoğu kişininde en sevdiği anime büyük ihtimalle budur, ben uzun soluklu yada çok bölümlü hiçbir animeyi izlemedim, örnek verirsek Gintama, Bleach, Naruto o tarz uzun bölümlü animeleri hiçbir şekilde izlemedim sadece 12 bölüm ve 24 bölüm arası animeler izliyorum şu ana kadar yaklaşık 100'ü aşkın anime izlemişimdir, şu anda anime bulma konusunda sıkıntılar yaşıyorum kafama göre olan bütün animeleri izledim ve ondan dolayı bu aralar anime izleyemiyorum.