shougeki no sama bana göre bir anime değil gördüm biliyorum ama izlemeyi düşünmüyorumshokugeki izledin mi
şuan güncel olan demon king academy gibi anime bulamıyabilirim o zaman varsa izlemişimdirromantizm yapamıyor şimdiki animeler içinde aksiyon doğa üstü güç olan araya serpiştirilmiş romantizm çok güzel gidiyor simdiki animeler yapamıyor ama böyle
naruto izledim ve naruto sevmiyorum genede saolnarutoooo
hepsini izledim elfen lied ve kimetsu no yaiba cidden güzel ama genede saolen iyilerden en kötülere sayıyorum
1-Boku no Hero academia
2-kimetsu no yaiba
3-Elfen lied
4-sword art online
5- Attack on Titan
6-Berserk
naruto bayıyor ya benide sarmadı uzun lafın kısasınaruto izledim ve naruto sevmiyorum genede saol
haklısın ama bu sezonun güncel animelere bakmaya değernaruto bayıyor ya benide sarmadı uzun lafın kısasıyeni bişeler çıksada izlesek moduna girdim bende
![]()
hangisini seviyorsun bu sezonun ben bu maou lu olanı çok sevdim bide re zeroyu felaketlerhaklısın ama bu sezonun güncel animelere bakmaya değer![]()
maou gakuin çok güzel ve the god of high schoolhangisini seviyorsun bu sezonun ben bu maou lu olanı çok sevdim bide re zeroyu felaketler
heh bide ovar koreli animesi japonca seslendirmesi olan oda fena değil biliyosun bu işimaou gakuin çok güzel ve the god of high school
popüler olmazmı aga onu seven kendıne has bir tayfası var bence bende severim özellıkleÇok sevdiğim ve pek popüler olmayan bir anime Hunter x Hunter
eyvallahheh bide ovar koreli animesi japonca seslendirmesi olan oda fena değil biliyosun bu işi![]()
hxh en popüler animelerden biri btwÇok sevdiğim ve pek popüler olmayan bir anime Hunter x Hunter