anket cevaplarını anlayarak yaptınmı kafadan sallamadın değilmi?Güzel ama ben bu anketi yapıyorum sonra size göre anket bulamadık diyor başa sarıyor ödeme yapmiyor
güvenilirlik konusundaki endişenizi anlamadım örneğin ne gibi bu uygulamanın privace vs incelersek zaten işin içinden cıkamayız anket uygulaması burada verdıgın cevaplar pazarlama için kullanılabılır rahatsız oluyorsa bilgilerini kendıne gore degılde farklı bır porfılde yaparsınHocam ne kadar güvenilir? Güzel gözüküyor ama güvenilirliği sorgulanır.
her zaman anketler yenileniyor2 tane anket veriyor gerisi boş ? Para kazandirmaz bu
dediğim soru çözme uygulamasıydı galiba evet o scam çıktı ama bu uygulamanın öyle çıkıcanı sanmam hem indirme sayısı hemde yakında borsaları açılacakBende buna benzer birşey yapıyordum 200 tl ye yaklaşmıştım belli bir süre sonra server eror deyip atıyordu inşallah bu kazandırır
zaten konudada yazdım bu diğerlerinde farklı anketler kişiye göre değil genel olarak herkese geliyor aynı anda her hafta hatta 2-3 gunde anket geliyor bazen 1 günde birzamanında bu işlere başladım fakat belli bi süre sonra anket gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?