Seçkin Üye
merhabalar ben aqualrex bugun gerçekten çok iyi kazançlar sağlayan bir anket uygulamasından bahsedeceğim kendindem bizzat ödeme aldım sizlerinde yararlanmasını istedim.
1-İlk olarak uygulamayı indiriyoruz telefonumuza app store ve play storeda mevcut
2-telefon numarası - eposta - şifre kombinasyonu ile giriş yapacaksınız (şifrelerinizde büyük harf - küçük harf - özel karakter ve sayı olmak zorunda )
3-bu aşamada sizden nerede yaşadıgınız vs soracak onları tamamlarsınız.
4-Kayıt tamamladıktan sonra şuanda mevcut olan 2 adet anket bulunmakta bunları yapabılırsınız daha fazla anket almak istiyorsanız uygulamadaki kyc yazan kısmı 23 seviyeye kadar getirin.

# uygulamada kazanacagımız para birimi
# Uygulamada şuanda davet ettiğiniz kişi başı 50
# uygulamın güvenlik sistemi o kadar iyiki multi üyelik falan açmaya kalkmayın sistem direk anlıyor bir cihaza yanlızca bir hesap aksi takdirde zaten giremezsiniz
# uygulama ingilizce anketler veriyor çevirmeniz gerek anketleri çevirmekte zorlananlar
# herhafta hatta bazen hergün anket geliyor daha fazla anket gelmesi için uygulamadaki KYC kısmını 23 levele kadar getirin böylece daha fazla kazanırsınız diğer anket uygulamaları gibi değil herkese bir anket gelir profile göre değil daha çok genel anketler gelir

1- yatırım tavsiyesi olmamakla beraber kazandıgınız TNC tokenleri elınızde tutmanızı tavsiye ederim uygulama ilk cıktıgında değeri 90 kuruş iken suanda 22 kuruşlara düştü sizde arkadaşlarını davet ederek veya anketleri çözerek elinizde bu kripto parayı tutunuz derim zamanında 2.5 tl civarına çıkmış zirve yapabilir malum piyasa hızlı
2-Çekim yapabilmek için listeli borsalar var bu işten anlayanlar inceleyebilir hangi borsada oldugunu ardından türk borsasına aktarın ve tl ye çevirin hemen çekmeyin biraz toplu çekin 10 tnc çekim ücreti var ödeme kanıtı aldım bizzat ilk zamanlarda aldım halada elimde var tnc token ödeme kanıtını aşşagıya koyuyorum.

benim referans kaydımla üye olursanız sevinirim.
1-İlk olarak uygulamayı indiriyoruz telefonumuza app store ve play storeda mevcut
2-telefon numarası - eposta - şifre kombinasyonu ile giriş yapacaksınız (şifrelerinizde büyük harf - küçük harf - özel karakter ve sayı olmak zorunda )
3-bu aşamada sizden nerede yaşadıgınız vs soracak onları tamamlarsınız.
4-Kayıt tamamladıktan sonra şuanda mevcut olan 2 adet anket bulunmakta bunları yapabılırsınız daha fazla anket almak istiyorsanız uygulamadaki kyc yazan kısmı 23 seviyeye kadar getirin.
# uygulamada kazanacagımız para birimi
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
detaylı bilgisine bakabilirisiniz (bu link ile tokenın fiyatına vs bakabilirisiniz)# Uygulamada şuanda davet ettiğiniz kişi başı 50
Giriş Yap
veriyor buda yaklaşık olarak bugunkü kur ile 2 dolar gibi yapıyor tabi bu bir kripto para olduğu için ben şuanda elimde tutuyorum# uygulamın güvenlik sistemi o kadar iyiki multi üyelik falan açmaya kalkmayın sistem direk anlıyor bir cihaza yanlızca bir hesap aksi takdirde zaten giremezsiniz
# uygulama ingilizce anketler veriyor çevirmeniz gerek anketleri çevirmekte zorlananlar
Giriş Yap
yükleyebilir telefonuna ardından çevirir tektek yazmaktansa böyle daha kolay# herhafta hatta bazen hergün anket geliyor daha fazla anket gelmesi için uygulamadaki KYC kısmını 23 levele kadar getirin böylece daha fazla kazanırsınız diğer anket uygulamaları gibi değil herkese bir anket gelir profile göre değil daha çok genel anketler gelir
1- yatırım tavsiyesi olmamakla beraber kazandıgınız TNC tokenleri elınızde tutmanızı tavsiye ederim uygulama ilk cıktıgında değeri 90 kuruş iken suanda 22 kuruşlara düştü sizde arkadaşlarını davet ederek veya anketleri çözerek elinizde bu kripto parayı tutunuz derim zamanında 2.5 tl civarına çıkmış zirve yapabilir malum piyasa hızlı
2-Çekim yapabilmek için listeli borsalar var bu işten anlayanlar inceleyebilir hangi borsada oldugunu ardından türk borsasına aktarın ve tl ye çevirin hemen çekmeyin biraz toplu çekin 10 tnc çekim ücreti var ödeme kanıtı aldım bizzat ilk zamanlarda aldım halada elimde var tnc token ödeme kanıtını aşşagıya koyuyorum.
Giriş Yap
Giriş Yap
benim referans kaydımla üye olursanız sevinirim.
Moderatörün son düzenlenenleri: