Evet youtubede videosu mevcut ama çok uğraştırıyor anketlerAnket doldurarak para kazanılan siteler için python kullanarak bot yapabilir miyiz , nasıl yol izlemem gerek. Webdriver kullandım fakat site hata veriyor . PyAutoGUI kullanmakta oldukça zor çünkü anket sabit olsa da seçenecekleri çok oynak nasıl yaparım bilemedim
mavi diye bi program var genelde hep telefon hatlarının anketını yapıyor 2gunde 3gunde bır anket dolduruyorsun ben onu kullanıyorum canım skıldıkca dolduruyorum haftalık 20 30 tl gelıyoAnket doldurarak para kazanılan siteler için python kullanarak bot yapabilir miyiz , nasıl yol izlemem gerek. Webdriver kullandım fakat site hata veriyor . PyAutoGUI kullanmakta oldukça zor çünkü anket sabit olsa da seçenecekleri çok oynak nasıl yaparım bilemedim
Bir site vardı 1 sene evvel kullanıyordum gerçekten başarılıydı da kapandı site benzerini bir türlü bulamadım iyi bot atıyordu ondan kapattılar galibakanka artık botları engelleme olayı çok arttı eğer bilgin fazlaysa captchayı geçersen halledersin
var brom kendim kullandımben oyle bırsey yok dıye bılıyorum yalan sankı
scrapy denediniz mi?Anket doldurarak para kazanılan siteler için python kullanarak bot yapabilir miyiz , nasıl yol izlemem gerek. Webdriver kullandım fakat site hata veriyor . PyAutoGUI kullanmakta oldukça zor çünkü anket sabit olsa da seçenecekleri çok oynak nasıl yaparım bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?