Anket yaparak ve mobil oyunlar oynayarak para kazanmak

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Geçen yıl da benzer bir konu açmıştım ve bu süre içerisinde deneyimlerimi paylaşarak para kazanmaya çalışan arkadaşlara yardımcı olmaya çalışacağım
Öncelikle çalışma mantığından bahsetmek istiyorum sitede para kazanmanın en kolay 4 yolu var
  • İlk yol günlük bonus almak oluyor, siteye girip rewards kısmından günlük (seviyenize bağlı olarak) 10-20-30-50-75 olarak coin alabilirsiniz, ben şu an günlük 75 alıyorum ileriki seviyelerde kaç verdiğini bilmiyorum o yüzden
  • İkinci yol pazar günleri 900 coin veriyor, 300 twitter 300 facebook 300 instagram üzerinden olmak üzere 3 kod toplam 900 coin veriyor, kodlar verildiğinide chatten paylaşıyorlar ve genelde saat 18:00 ile 20:00 arası veriyorlar ( yalnız şöyle bir şey getirdiler geçen haftalarda, haftalık kodlar ile kazandığınız parayı direkt çekemiyorsunuz, kazandığınız para kadar para kazanırsanız çekebiliyorsunuz, yani bu pazar 900 coin aldım kodlar ile ben de anketten 900 coin kazanırsam eğer 1800 coin çekebilirim gibi )
  • Üçüncü yol anket doldurarak para kazanmak, earn kısmında survey partners kısmından anket yaparak kazanabilirsiniz, 100 coin veren anketler de geliyor 3000 coin kazandığım anket de olmuştu tamamen rastgele
  • Dördüncü yol ise yine earn kısmındaki offer partners kısmından partnerlerin verdiği görevleri yaparak coin kazanmak bu da yapacağınız göreve göre coin veriyor, uygulama indirmek oyunda bir seviyeye ulaşmak gibi
Her 1000 coin 1 dolara denk geliyor bu da güncel kur ile 18-19 tl ediyor.

Kendi profil istatistiklerimi paylaşmak istiyorum
Screenshot_1.png

Totalde 93,5 dolar kazandım ve son 30 günde 5 dolar kazanmışım, son 30 günde 5 dolar yazdığına bakmayın çünkü ben son 30 günde hiçbir anket takip etmedim sadece günlük bonusları aldığımdan dolayı 5 dolar gözüküyor, günde 30 dk 1 saat uğraşırsanız ayda rahat 20 30 dolar kazanabileceğinize eminim.

Son kazançlarımı gösterirsem eğer fiyatlandırma konusunda daha anlamlı olacaktır sizin için

Screenshot_2.png

CPX ve TimeWall yazanlar anketlerdir, 10 ve 30 aldıklarım ise ankete başladıktan 10 15 saniye sonra iptal edilen anketlerin telafisi için verilen ücret, tam ücret aldığımda anket başına aldığım fiyatı görebilirsiniz 1848 coin yani 1.8 dolar veya 1616 coin 1.6 dolar gibi fiyatlar, kimileri için az gelebilir fakat 2 anketin verdiği cüret 60 70tl ye tekabül ediyor ve bu benim gibi öğrenci biri için iyi bir para 20 25 dakikalık bir form doldurarak.

Tamam bu coinleri kazandık da ücreti nasıl alıcaz diye soranlar için de birkaç yöntemi var steam kodu, lol kodu, visa debit card, xbox veya steam kodu gibi fakat bu yöntemler bizim ülkemiz için geçerlli değil bunların dışında cripto coin olarak çekme yöntemi var ben Litecoin olarak paribu üzerinden çekip paribudan da kendi hesabıma aktarıyorum, litecoin ile çekerseniz eğer 0 komisyon aldığından hiçbir kesintiye uğramadan çekebilirsiniz, 18 yaşımdan küçüğüm kripto ile çekemiyorum diyorsanız da CSGO da skin olarak paranızı çekip farklı sitelerde satışını gerçekleştirebilirsiniz.

Benim son Litecoin ile çektiğim paraları da göstereyim

Screenshot_3.png

En son 5 gün önce 6 dolara yakın 2 ay önce 11 dolar ondan 4 ay önce de 30 dolara yakın çektim fakat çok uğraşmadığım için rakamlar böyle siz uğraşırsanız eğer daha yüksek meblağlara çıkabilirsiniz.

Eğer referanslı linkten üye olursanız veya üye olduktan sonra referans kodumu kullanırsanız ( Referans kodum: zimcimtr ) ilk girişinize özel çark çevirip ücretsiz giriş bonusu alıyorsunuz ve 48 saat içinde 1000 coin daha kazanırsanız giriş bonusundan ekstra yararlanabiliyorsunuz.

Referanslı link:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Referanssız link:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Eğer takıldığınız anlamadığınız yardımcı olmamı istediğiniz bir yer varsa çekinmeden yazabilirsiniz ve referanslı linkimi kullanarak hem bana destek olup hem de siz de bonustan yararlanabilirsiniz <3

Son düzenleme:
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Denenir aslında bunlarda lol'den zaman bulursak emek edip hazırlamışsın emeklerine sağlık

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
cok denedim birşey anlamadım ve vaktim olmuyor buna :D

Her hile kullanan bir gün banı tadacaktır
Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
güzel paylaşım olmuş denenir

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
eline sağlık harika anlatmıssın deneyeceğim

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
Güzel ama çok uğraşmak, zaman ayırmak lazım

Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
öğrencilr için minik bir ek gelir yöntemi fena değil yapılır yani :D

Enkaz altındayım canım belki başka baharlara
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
Görmedim veya kaçırdım mı ya da anlatmadin mi acaba bilmiyorum ama kazandıklarımızı nereye çekiyoruz eğer ekstra bir cüzdana mi yoksa coinbase vs sitelere mi istediğimiz sitelere atabilirmiyiz kazançları?

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Görmedim veya kaçırdım mı ya da anlatmadin mi acaba bilmiyorum ama kazandıklarımızı nereye çekiyoruz eğer ekstra bir cüzdana mi yoksa coinbase vs sitelere mi istediğimiz sitelere atabilirmiyiz kazançları?
coin olarak istediğin adrese çekebiliyorsun

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
aga bu tarz çok uygulama vardı insan üşeniyor yaa

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Bu çok zaman alır ve çok faydasızdır, bunun yerine serbest lansmanı denemelisiniz
yani zaman alır kısmı tartışılır ben günde 15 20 dakika ayırmıyorum bile ve çok faydasızdır kısmına hiç katılmıyorum senin için az bir para olabilir ama 2 bine yakın kazandığım bir platforma faydasız demek mantıksız olur

Onaylı Üye
Sosyal
3 HİZMET YILI
basladım bende ıns kazanırım ıyı

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Konuyu paylaştığınız için teşekkürler. Yakında deneyeceğim. Bu tür konularda pek sabırlı olmama rağmen.

Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Çok fazla bu tarz uygulama denedim ama hiçbir zaman ne ilerleyebildim ne para kazanabildim vakit kaybı gibi geliyor bana maalesef :(

Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
4 HİZMET YILI
değişik güzel bir konu olmuş vakit ayırılırsa yapılabilir gibi
elinize sağlık