Çözüldü Anlık bağlantı kopma sorunu çözümü (League Of Legends)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Eğer sizde oyunda ping olmamasına rağmen anlık kısa süreli bağlantı kopmaları yaşıyorsanız doğru konudasınız
İnternetiniz iyi ping yok ama lole gelince anlık 4-5 sn lik bağlantı kopmaları yaşıyorsanız bunun nedeni muhtemelen sizin internetinizin lol sunucuları ile sağlıklı ve stabil bir bağlantı kuramamasından kaynaklıdır. Bu konuda bunu çözmeye çalışacağız.

Bu sorunun çözümünü yerli yabancı hiçbir formda bulamadım bu sorunu yaşayan az kişi var ve düzgün bir çözüm yok bunlar benim kendim deneyerek bulduğum çözüm yöntemleri.

1. Yöntem: Modem Arayüzüne giriyoruz ve Güvenlik sekmesini açıyoruz Güvenlik Duvarı Seviyesini düşük yada orta yapıyoruz.

2. Yöntem: Dns değiştirmek. Bunun için denetim masasından Ağ ve Paylaşım Merkezi sekmesini açıyoruz ve kullandığımız internet alıcısına tıklıyoruz.

Açılan sekmeden Özellikler butonuna tıklıyoruz ve açılan pencereden İnternet Protokolü Sürüm 4 e tıklıyoruz.

Buradan dns adresimizi Google nin dnsi olan 8.8.8.8. 8.8.4.4 yapıyoruz ve çıkarken doğrula butonuna tıklayıp tamam diyoruz.

3. Yöntem: Eğer bunlarda olmadı ise sunucudan yeni ip almak için modemimizi resetliyoruz.

4. Yöntem: Windows Ağ Güvenlik Duvarını Kapatıyoruz.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
denicem inş olur bayadır sürekli bağlantı kopup geliyor adamlar kesiyor sürekli beni sinir oluyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
lol sunucuları cogluktan cokuyor ben oyle biliyom Logs dosyasını silince bende oyluyor demiye bilirsiniz

Üye
5 HİZMET YILI
Sanırım bu lolün alt yapısıyla ilgili çünkü bendede oluyor ve 2 3 kez denediğimde giriş sağlayabiliyorum .
win 10 veta 8 kullanıyorsan ayarlar kısmından ağ ayarlarını sıfırlayıp tekrar deneyebilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...