Uzman Üye
rootlu ve ya rootsuz fark etmiyor 10min ban çözümü vartelefonun rootlumu genelde 10 dk yiyorum klonlayıcıdan root lu olsa telefonum bende yemiyecem
rootlu ve ya rootsuz fark etmiyor 10min ban çözümü vartelefonun rootlumu genelde 10 dk yiyorum klonlayıcıdan root lu olsa telefonum bende yemiyecem
host ile alakalı şuanki kullandığım host ban atmıyor 6mb birden fazla host var içindeneymiş o çözüm?
host ile alakalı şuanki kullandığım host ban atmıyor 6mb birden fazla host var içinde
şöyle bir şey var ben'de de 2mb lik bi hosts vardı fakat bu seferde oyun veri alamadığından 10 dk ban attı :d
Her hosts dosyası işe yaramıyor. Ban yedikten sonra yeniden System32 / Driver / Etc içine girince orada farklı bir dosya oluışturduğunu göreceksin obu silip sağlam bir hosts atınca daha da yürütüyor. Ben 1.4.1 sürüm ile 3 saat gidiyorum ve ban yedikten sonra sigara içiyorum yine devamama sadece Wallhack açık. Aimbot açınca maçın ortasında bile attığı oldu. Bu sorun kesinlikle hosts ile alakalı ya Bypass ya da Xposed ile ilgili bir sürüm sıkıntısı yok.
dostum ben mobilden oynuyorum ve bende sadece wallhack kullanıyorum![]()
Mobilden hiç oynamadığım için bilgim yok o konuda![]()
sanallaştırma ile vpn gibi hosts dosyasına bağlanıyorsun içinde domainler var işte klasik![]()
Emülatöre alışınca mobile geçmek zor oluyorBakalım Ceceron uçuk ücret olmadan güncel bir Bypass çıkarır yakında uygun olursa oradan kafa kulak rahat takılırız.
emülatör bende kasıyor o yüzden mobil'den oynuyorum hem emülatör'de hile kaynıyor mobil'de pek fazla yok ban yemesem 1 haftada net fatih olurum daha önce'de oldum zaten fakat sırf galiba klonlama uygulamasından dolayı 10 dk yiyip duruyorum kaç tane hosts değiştirdim her gün hosts değiştiriyorum illa ki ban yiyorum root'lu olsa bi tık iyi olurdu fakat telefonum'a da root atılmıyor![]()
Doğru yaptığına emin ol. Hala uygulanan ve tek çözüm veren durumişe yaramıyor bunları yapınca dahada çabuk yedim 1 kişiyi vurur vurmaz attı