Kısa Süreli banned çözümü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilinmiyor
Efsane Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
neymiş o çözüm :D ?

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
şöyle bir şey var ben'de de 2mb lik bi hosts vardı fakat bu seferde oyun veri alamadığından 10 dk ban attı :d

Her hosts dosyası işe yaramıyor. Ban yedikten sonra yeniden System32 / Driver / Etc içine girince orada farklı bir dosya oluışturduğunu göreceksin obu silip sağlam bir hosts atınca daha da yürütüyor. Ben 1.4.1 sürüm ile 3 saat gidiyorum ve ban yedikten sonra sigara içiyorum yine devam :D ama sadece Wallhack açık. Aimbot açınca maçın ortasında bile attığı oldu. Bu sorun kesinlikle hosts ile alakalı ya Bypass ya da Xposed ile ilgili bir sürüm sıkıntısı yok.

Bilinmiyor
Efsane Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
Her hosts dosyası işe yaramıyor. Ban yedikten sonra yeniden System32 / Driver / Etc içine girince orada farklı bir dosya oluışturduğunu göreceksin obu silip sağlam bir hosts atınca daha da yürütüyor. Ben 1.4.1 sürüm ile 3 saat gidiyorum ve ban yedikten sonra sigara içiyorum yine devam :D ama sadece Wallhack açık. Aimbot açınca maçın ortasında bile attığı oldu. Bu sorun kesinlikle hosts ile alakalı ya Bypass ya da Xposed ile ilgili bir sürüm sıkıntısı yok.

dostum ben mobilden oynuyorum ve bende sadece wallhack kullanıyorum :D

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
sanallaştırma ile vpn gibi hosts dosyasına bağlanıyorsun içinde domainler var işte klasik :D

Emülatöre alışınca mobile geçmek zor oluyor :) Bakalım Ceceron uçuk ücret olmadan güncel bir Bypass çıkarır yakında uygun olursa oradan kafa kulak rahat takılırız.

Bilinmiyor
Efsane Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
Emülatöre alışınca mobile geçmek zor oluyor :) Bakalım Ceceron uçuk ücret olmadan güncel bir Bypass çıkarır yakında uygun olursa oradan kafa kulak rahat takılırız.

emülatör bende kasıyor o yüzden mobil'den oynuyorum hem emülatör'de hile kaynıyor mobil'de pek fazla yok ban yemesem 1 haftada net fatih olurum daha önce'de oldum zaten fakat sırf galiba klonlama uygulamasından dolayı 10 dk yiyip duruyorum kaç tane hosts değiştirdim her gün hosts değiştiriyorum illa ki ban yiyorum root'lu olsa bi tık iyi olurdu fakat telefonum'a da root atılmıyor :D

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
emülatör bende kasıyor o yüzden mobil'den oynuyorum hem emülatör'de hile kaynıyor mobil'de pek fazla yok ban yemesem 1 haftada net fatih olurum daha önce'de oldum zaten fakat sırf galiba klonlama uygulamasından dolayı 10 dk yiyip duruyorum kaç tane hosts değiştirdim her gün hosts değiştiriyorum illa ki ban yiyorum root'lu olsa bi tık iyi olurdu fakat telefonum'a da root atılmıyor :D

Genelde Rootlu cihazlar takılmıyor ya telefonda forumda da kullanan bir arkadaş mevcuttu takır takır da devam ediyordu :) Mobilin dediğin gibi öyle muazzam bir özelliği var hile aşırı yaygın değil. O yüzden bende aktif bir Bypass olmadığı sürece Emülatörden çok oynamıyorum. Hile olsa bile oynamıyorum biz legit takılalım diye kısıyoruz adamlar oynatmıyorlar çünkü köklüyorlar tüm Arap alfabesini.

Bilinmiyor
Efsane Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
ben zaten şuan mobil'de hile ile rank kasayım fatih olayım havasında değilim çünkü oldum bi kere o heves gitti tek derdim arada sırada girdiğim'de 2-3 maç atıp çıkabiliyim ban yemeden rank derdim değil yani

Üye
7 HİZMET YILI
işe yaramıyor bunları yapınca dahada çabuk yedim 1 kişiyi vurur vurmaz attı

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Merhaba dün ban yedim ve ban sebebi olarak hile li oyuncularla sık sık ekip kurmak yazıyor. Ban süresi ise ortalama 3 4 saat kadar ama her 3 4 saat sonra girişimde bide 3 saat kadar uzatıyor mail attım bunla ilgili ne yapabilirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...