Çözüldü Anlık ekran kararması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Problemim şu; oyun oynadığım esnada, belirlisiz bir periyotta yani tamamen rastgele biçimde, oyunun içindeyken -çoğunlukla ara video girdiği zaman - anlık olarak görüntü 1 sn kadar keslilip geri geliyor. bu esnada sesler ve oyun problemsiz biçimde devam ediyor kablolarımı kontrol ettim güncelleştirmelerime baktım 2 saatte bir kesinti 10/15 saniye sürüyor ve vga nosignal hatası veriyor araştırdım kesin çözüm bulamadım başından geçen veya kesin çözümde destek olabilicek varmıdır
(pc ekranım masaüstündeyken bu sorunu asla almıyorum sadece oyun ve bazen videolarda)

Çözüm
nvidia gtx 1050
Post automatically merged:

nvidia gtx 1050 kullanıyorum napmam gerekiyor çöp mü artık
Dostum ekran kartı cpu suna baktırman gerekli yani bir bakıma sokman gerekli benimde başıma geldiği için sana söylüyorum ekran kartının işlemcisine ya tekrar lehimleri ile sökülüp lehimlerine ve işlemci kısmına bakım yapılması gerekli bende gtx serisi bir ekran kartı var dı1050 ti yi bu yüzden elime almıştım kuzenin bilgisayarında yani arızan teknik bir arıza yazılımsal bir arıza değil
Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
Ekran kartınızın modeli nedir acaba?

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Dostum ekran kartı chip setleri zarar görmüş artık pc oyun ve video dışında da normal şekilde de kullanırken göz kırpması yapıyor demi
Yapıyorsa muhtemelen ekran kartının çesidi gt serisi bir ekran kartı olması gerekli sanırsam

Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Ekran kartınızın modeli nedir acaba?
nvidia gtx 1050

Dostum ekran kartı chip setleri zarar görmüş artık pc oyun ve video dışında da normal şekilde de kullanırken göz kırpması yapıyor demi
Yapıyorsa muhtemelen ekran kartının çesidi gt serisi bir ekran kartı olması gerekli sanırsam

Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
nvidia gtx 1050

Dostum ekran kartı cpu suna baktırman gerekli yani bir bakıma sokman gerekli benimde başıma geldiği için sana söylüyorum ekran kartının işlemcisine ya tekrar lehimleri ile sökülüp lehimlerine ve işlemci kısmına bakım yapılması gerekli bende gtx serisi bir ekran kartı var dı1050 ti yi bu yüzden elime almıştım kuzenin bilgisayarında yani arızan teknik bir arıza yazılımsal bir arıza değil

Çözüm
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
Ekran kartınız monitöre bir dönüştürücüyle mi bağlı yoksa direkt mi?

Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Ekran kartınız monitöre bir dönüştürücüyle mi bağlı yoksa direkt mi?
Dostum dönüştücüde olsa böyle hata yapmaz anca dönüştürücünün ucu kırık yada girişi zedenlenmiş ise dahi göruntu vermez yani bununla alakalı olduğunu zannetmiyorum

Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
tamam bilgi için tşk ederim baktırcam yarın

Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
dönüştürücüyle onları da kontrol ettim
internette araştırdığımda dönüştürücü yüzünden bu hatayı aldıklarını söyleyenler olmuş bu yüzden imkanınız varsa dönüştürücü olmadan kullanmayı deneyin eğer sorununuz çözülürse problem dönüştürücede olabilir.

Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
tamam bilgi için tşk ederim baktırcam yarın
Dostum ekran kartını değistirmen gerekebilir belki işlemci kısmını vga makinesi söküp islemciye bakım yapılması gerekir ama bunun için bu iste çok iyi bir elektronikçiye ekran kartını göstermen gerekli dostum bende bu şekilde çözmüştüm sorunu fakat bu iş sana biraz pahaliya patlıyabilir
Yazılımsal bir sıkıntı olsa programla çözerdin fakat teknik sorunlara bir uzman gerekli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...