Mustafa Kemal Atatürk
Süper Üye
Kız kendine bir şey yapmaz inşallahVideoyu gördüğüm an ağlamaya başladım kızın psikolojisini düşünemiyorum ALLAH belanı versin pislik herif
Kız kendine bir şey yapmaz inşallahVideoyu gördüğüm an ağlamaya başladım kızın psikolojisini düşünemiyorum ALLAH belanı versin pislik herif
ya onu gectım senın onunde bide düşün o kareyı kan filen çok kötü yani@T Ü R K inşallah ALLAH kolaylık versin annesiz zor![]()
Dostum emin ol idam gelirse(gelmesi çok zor) suçludan çok masumun canı yanacak. Bubun bir çok örneği var maalesefhangi gelecekten bahsediyorsunız kadınlara işkence tecavüz edilerek boğazı kesilerek ,hayvanlara tecavüz edilerek öldürülerek edilen bir ülkede hangi gelecekten bahsediyorsun? Böylelerini idam edeceksin ki gözlerini korkutacaksın idam edildiği zaman üzülen biz olmayiz aksine sevinen oluruz idam edildiği için.
İdam sıkıntıhangi gelecekten bahsediyorsunız kadınlara işkence tecavüz edilerek boğazı kesilerek ,hayvanlara tecavüz edilerek öldürülerek edilen bir ülkede hangi gelecekten bahsediyorsun? Böylelerini idam edeceksin ki gözlerini korkutacaksın idam edildiği zaman üzülen biz olmayiz aksine sevinen oluruz idam edildiği için.
Videosu var bide izleyemedim korkumdanya onu gectım senın onunde bide düşün o kareyı kan filen çok kötü yani
idamla adalet olmaz ya yanlış kişi astırılırsa?hangi gelecekten bahsediyorsunız kadınlara işkence tecavüz edilerek boğazı kesilerek ,hayvanlara tecavüz edilerek öldürülerek edilen bir ülkede hangi gelecekten bahsediyorsun? Böylelerini idam edeceksin ki gözlerini korkutacaksın idam edildiği zaman üzülen biz olmayiz aksine sevinen oluruz idam edildiği için.
atarmısın özeldenİdam sıkıntı
Post automatically merged:
Videosu var bide izleyemedim korkumdan
Şuan yasak diye biliyorum yayınlanmıyor netten araştır belki vardıridamla adalet olmaz ya yanlış kişi astırılırsa?
Post automatically merged:
atarmısın özelden