Anonim şahıs nasıl bulunur?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
Bilgili arkadaşlarım öncelikle herkese merhaba ben 20 yaşında bir gencim geçen ay nişanlandım. Nişanlıma anonim bir instagram hesabı tarafından sürekli taciz ve ölüm tehditleri mesajı geliyor bu şahsı bulmamda yardımcı olabilecek tüm fikirlere açığım yardımcı olan her arkadaşa ne isterse misli misli vereceğim.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
ciddi bir osrun ise polise başvur onlar bulup sana bildiriyorlar başkan

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Dostum bunun için yasal olarak bilinmesi gereken iss ve ip adresini bilmelisin ama bu yasal olarak bir polisin yapması gerekli yapan bulunur ancak savcılığa sikayette bulunman gerekli bu konuda

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Burda hiç vakit kaybetme yasal yollara başvur, savcılığa suç duyurusunda bulunabilirsin. Karakol pek fazla ilgilenmiyor.

Uzman Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
kendin bulman çok zor hatta imkansız bunu yapanı bulmanın en güzel yolu gerçekten dava açmak hem tazminatını açarsın yoluna bakarsın ama uğraşmak gerekir

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
hacı umarım bulup hakkını verirsin ama en mantıklısı savcılıktır anon insanları belirli yazılım vesaire olmadan bulamazsın

yone falan oynuyom iste :o
Seçkin Üye
Ödüller
4
Sosyal
3 HİZMET YILI
kendi başına hiçbirşey bulamassın savcılığa git instagram verileri verir fakat onların istemesi ilgilenmesi bakması onaylanması falan lazım en az 2 yıl sürer bana göre

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...