Üye
Ben bikaç online oyunda yapmıştım sıkıntı olmamıştı.Aptoideden indirdiğim lucky packer adlı uygulama ile nba fifa gibi oyunlarda olmuyor ama küçük çaplı online oyunlarda işe yarıyorşunu aklına birsok kardeşim online oyunlarda para hilesi imkansız diye biliyorum eger bunun için ögreniceksen hiç ugraşma ancak belki bi acık felan bulursun anca ozaman olursa olurpara hilesi oda çok çok düşük bir ihtimal
Mesela trafic racer trafic rider gibi swap atack oyunlarinda sinirsiz para yaptim lucy patcher ile eski surum kullanursan daha iyi olur fakat yapacagin oyunun acigi olmasi gerekiyor hack koruma varsa ise yaramaz lucy pacther programinin amaci oyun ici satin alma yani oyun icinde para ile satilan elmas altin gibi oyun ici paralari lisanlayarak ucretsiz yapiyor fakat dedigim gibi oyunun acigi olmasi gerek trafic racer trafic rider gibi oyunlara hack yapabilirsin bu hileyi yapman icin bluestacks lazim hileyi pcden yapip bulut sistemi ile oyun icine kayit yapip telefonda tekrar bulutla oyuna yukleyeceksin gmailini kullanarakHaci öncelikle bluestactsi indir indirdikten sonra hangi oyuna hile yapcaksan blustaksten lucypatcher diye bi program var oyun ici satin almada acik yonleri buluyo interneten bak yap onerdigim bi program kesinlikle ise yariyor aspalt 9 a sinirsiz altin hilesi yaptim yada game guardian i dene cheat engine en iyisi kulanmasini biliyosan herseyi yaparsin chea tengine ile cheat engine uzmalik alanim
Post automatically merged:
Ben
hala kulaniyom oyunlarin icinden geciyo
Bildigimi anlattim sanaMesela trafic racer trafic rider gibi swap atack oyunlarinda sinirsiz para yaptim lucy patcher ile eski surum kullanursan daha iyi olur fakat yapacagin oyunun acigi olmasi gerekiyor hack koruma varsa ise yaramaz lucy pacther programinin amaci oyun ici satin alma yani oyun icinde para ile satilan elmas altin gibi oyun ici paralari lisanlayarak ucretsiz yapiyor fakat dedigim gibi oyunun acigi olmasi gerek trafic racer trafic rider gibi oyunlara hack yapabilirsin bu hileyi yapman icin bluestacks lazim hileyi pcden yapip bulut sistemi ile oyun icine kayit yapip telefonda tekrar bulutla oyuna yukleyeceksin gmailini kullanarak
Hocam benim bildiğim bir sitede dominations oyununun hilesi vardı x100 hasar elmas yağ deri fln filan ama oyunun 100m+ indirmesi var site bunu paylaştı 2 günde 50k+ üye kazandı yani uzun lafın kısası yıllarını vermiş bir coder olacaksınşunu aklına birsok kardeşim online oyunlarda para hilesi imkansız diye biliyorum eger bunun için ögreniceksen hiç ugraşma ancak belki bi acık felan bulursun anca ozaman olursa olurpara hilesi oda çok çok düşük bir ihtimal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?