Anroid oyunlarda hile nasıl kodlanır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
şunu aklına birsok kardeşim online oyunlarda para hilesi imkansız diye biliyorum eger bunun için ögreniceksen hiç ugraşma ancak belki bi acık felan bulursun anca ozaman olursa olurpara hilesi oda çok çok düşük bir ihtimal
Ben bikaç online oyunda yapmıştım sıkıntı olmamıştı.Aptoideden indirdiğim lucky packer adlı uygulama ile nba fifa gibi oyunlarda olmuyor ama küçük çaplı online oyunlarda işe yarıyor

Üye
7 HİZMET YILI
Peki arkadaşlar online android oyunlarında para değil hız hilesi varmıdır mesela asker eğitirsin 1 gün beklemek zorundasın onu hızlandırmak için
Post automatically merged:

Rise of the kings oynuyorum.

Üye
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar imkansız diye bişey yok online oyunlarda hile yapıla biliniyor tabi hepsinde değil çok zaman lua scirpt işe yarar ben baya bir online oyun oynadım hilesi olmayan şuana kadar bi tek supercell oyunları oldu tabi onunda hileli serverleri var

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Haci öncelikle bluestactsi indir indirdikten sonra hangi oyuna hile yapcaksan blustaksten lucypatcher diye bi program var oyun ici satin almada acik yonleri buluyo interneten bak yap onerdigim bi program kesinlikle ise yariyor aspalt 9 a sinirsiz altin hilesi yaptim yada game guardian i dene cheat engine en iyisi kulanmasini biliyosan herseyi yaparsin chea tengine ile cheat engine uzmalik alanim

Ben
hala kulaniyom oyunlarin icinden geciyo
Mesela trafic racer trafic rider gibi swap atack oyunlarinda sinirsiz para yaptim lucy patcher ile eski surum kullanursan daha iyi olur fakat yapacagin oyunun acigi olmasi gerekiyor hack koruma varsa ise yaramaz lucy pacther programinin amaci oyun ici satin alma yani oyun icinde para ile satilan elmas altin gibi oyun ici paralari lisanlayarak ucretsiz yapiyor fakat dedigim gibi oyunun acigi olmasi gerek trafic racer trafic rider gibi oyunlara hack yapabilirsin bu hileyi yapman icin bluestacks lazim hileyi pcden yapip bulut sistemi ile oyun icine kayit yapip telefonda tekrar bulutla oyuna yukleyeceksin gmailini kullanarak

Mesela trafic racer trafic rider gibi swap atack oyunlarinda sinirsiz para yaptim lucy patcher ile eski surum kullanursan daha iyi olur fakat yapacagin oyunun acigi olmasi gerekiyor hack koruma varsa ise yaramaz lucy pacther programinin amaci oyun ici satin alma yani oyun icinde para ile satilan elmas altin gibi oyun ici paralari lisanlayarak ucretsiz yapiyor fakat dedigim gibi oyunun acigi olmasi gerek trafic racer trafic rider gibi oyunlara hack yapabilirsin bu hileyi yapman icin bluestacks lazim hileyi pcden yapip bulut sistemi ile oyun icine kayit yapip telefonda tekrar bulutla oyuna yukleyeceksin gmailini kullanarak
Bildigimi anlattim sana

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Sanırım Java bilirsen her türlü hileyi yazabilirsin android de Java tabanlı olduğu için..

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Java diline hakim isen, serverside dinlemezsin bile..

Üye
6 HİZMET YILI
thank you for information <3 and health too you hand <3

thank a lot for this info you really awesome : LOSS:

thank a lot for this info you really awesome : LOSS:

İzmirde Çalışmalarını Sürdüren Bir MC
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
game guardian kullanırdım eskiden hala var mı

Biz Her Zaman Burdaydık Zaten. Siz Geç Geldiniz
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
aslında banada lazzım biraz sıkıntılı yapıyom pc den telefonda deiyom açılıyor ama oyun kapanıyor

Dınsıpiy
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
şunu aklına birsok kardeşim online oyunlarda para hilesi imkansız diye biliyorum eger bunun için ögreniceksen hiç ugraşma ancak belki bi acık felan bulursun anca ozaman olursa olurpara hilesi oda çok çok düşük bir ihtimal
Hocam benim bildiğim bir sitede dominations oyununun hilesi vardı x100 hasar elmas yağ deri fln filan ama oyunun 100m+ indirmesi var site bunu paylaştı 2 günde 50k+ üye kazandı yani uzun lafın kısası yıllarını vermiş bir coder olacaksın :) adamlar sunucuda açık bulup böyle bişey yaptı
Not hike şuan çalışıyor

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Android Studio işine yarar ama zor bilmen lazım kodları

When you grow up your heart dies
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
apk easy tool ve dnspy pc üzerinden hile mod yapma programları

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
hile yapmak derken kendin mi kodlayacaksin ugrasma internetten indir

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
Gameguard, Lucky Patcher, Game Hacker gibi uygulamaları kullanabilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Lucky patcher rootlu telefonlarda efsane oluyor

When you grow up your heart dies
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
dnspy ve ıda kullanmalısın reis tutorialleri platinmods'da mevcut aslında o sitedeki ingilizce tutorialleri türkçe ingilizce buradada paylaşmalıyız osmanlı savaşlarında gm komutunu tek atmayı menzil arttırmayı herşeyi yapmıştım oyunun kodlamasını değiştirmişler :)yine yapabilirim amma velakin ıda kullanmayı bilmiyorum

your mouth is sharp than knife
Seçkin Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
game guardian and Lucky patcher try it

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...