Antalya'da Gezilmesi Gereken Yerler

Üye
3 HİZMET YILI
Konyaalt plajında çok değişik anılarım var bi an canlandı gözümde

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Balayıda Lara' ya gitmiştim. Gerçekten deniz harikaydı. Tavsiye ederim.

Üye
3 HİZMET YILI
abi kesinlikle kemeraltına git tavsiyemdir aşırı eğlenirsin ha ben şöyle kafa dinleyeyim istiyorsan manavgat tarafları otel istiyorum param var dersen beleğe git

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
çoğu arkadaşım Antalya'da oturuyor sordum çoğuna gitmemişler liste mi bozuk arkadaşlar mı bozuk :D

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Bu liste gezmeyi sevenler için hazırlanan Antalya ili gezi rehberi niteliğindedir. Antalya, Türkiye'nin güneybatısında, Akdeniz kıyısında yer alan tarihi bir şehirdir. Antalya'da gezilmesi gereken yerlerden oluşan bir liste sundum ve bu yerleri detaylı bir şekilde tanımladım. Daha fazlası için iletişime geçebilirsiniz. :)
Detaylı LİSTE google maps linki >>>
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

1. Kaleiçi: Antalya'nın tarihi merkezi olan Kaleiçi, dar sokakları, antik yapıları ve tarihi kalıntıları ile ünlüdür. Burada birçok restoran, kafe ve dükkan da yer almaktadır.
  2. Düden Şelalesi: Antalya'nın doğal güzelliklerinden biri olan Düden Şelalesi, şehir merkezine yakın bir konumda yer almaktadır. Şelale, suyunun etrafındaki yeşil alanlarla birlikte muhteşem bir manzara sunmaktadır.
  3. Antalya Müzesi: Antalya Müzesi, antik dönemlerden günümüze kadar uzanan zengin bir tarihi koleksiyona sahiptir. Müze, antik Roma, Bizans ve Osmanlı dönemlerine ait eserleri içermektedir.
  4. Perge Antik Kenti: Antalya'nın yaklaşık 18 km doğusunda yer alan Perge Antik Kenti, antik döneme ait kalıntılarıyla ünlüdür. Bu kalıntılar arasında tiyatro, agora, hamamlar ve stadyum yer almaktadır.
  5. Aspendos Tiyatrosu: Antalya'nın yaklaşık 40 km doğusunda yer alan Aspendos Tiyatrosu, Roma döneminden kalma en iyi korunmuş antik tiyatrolardan biridir. Tiyatro, yılda birkaç kez düzenlenen konser ve etkinliklere ev sahipliği yapmaktadır.
  6. Konyaaltı Plajı: Antalya'nın en popüler plajlarından biri olan Konyaaltı Plajı, uzun ve geniş bir kumsalıyla ünlüdür. Plajda çeşitli su sporları yapabilir ve güneşin tadını çıkarabilirsiniz.
  7. Lara Plajı: Antalya'nın en güzel plajlarından biri olan Lara Plajı, turkuaz renkli suyu ve beyaz kumlu plajı ile ünlüdür. Plajda dinlenmek, yüzmek ve su sporları yapmak mümkündür.
Antalya, tarih, doğa, kültür ve eğlenceyi bir arada sunan bir şehirdir.
plajlar ve düden şelalesine kesinlikle gitmelisiniz

Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
güzell bu yaz gidecektim antalyaya kiz arkadasimla nereyi gezsem diye düsünüyorduk eyw hocam

Üye
3 HİZMET YILI
Paylaşımın için teşekkürler. Antalya gibi Türkiye'nin en güzel şehirlerinden birini gezmeyi çok istiyorum.

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Antalya ya bir kez gitmiştim side, manavgat ve bir iki yere gitmiştim hiç bir ilçeyi Alanya kadar beğenmedim. Alanya bambaşka bir yer. Antalya ya giden kesinlikle Alanya ya gitmeli gündüzü ayrı güzel gecesi ayrı güzel, eğlence mekanı bol çok çeşit var

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Side der geçerim denizi konaklamalık yerleri bence çok iyi

Ultra Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
Antalya kesinlikle turistlik bir yer ama tek 2 defa gittim ve çok gezemedim bir sonraki gidişimde buraları gezeceğim

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Kaleiçi çok güzel, akşamları tam genç mekanı özledim şimdiden.

Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Motorlar ile uzun yol yapmayı düşünüyorduk ve sanırım bu konu gayet yararlı olacak benim için. Teşekkürler hocam.