Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
antalyanın sahil kesimi çok büyük alanyadan kaş a kadar uzanıyor. Alanyaya gitme fırsatım olmadı bellekten kaş a kadar çoğu sahili gezdim. Benim favarim kaş.
Kaleiçi: Antalya'nın tarihi kalbinde, yorgunlukla yürüyüş yapabileceğiniz, tarihi evlerle dolu sokaklar bulunur.
Konyaaltı Plajı: Modern altyapılarıyla bilinen bu plaj, güzel manzaraları ve çeşitli sosyal aktiviteleri ile ziyaretçileri çekmektedir.
Aspendos Antik Kenti: Mısır Kralı İsmetliye ait antik tiyatro ve diğer kalıntıları ile ziyaretçileri büyüleyen bu yer, tarihi turizmi severler için harika bir seçenek.
Termessos Antik Kenti: Yüksek rakımlarda yer alan bu antik kent, doğa yürüyüşleri ve tarihi keşifler için idealdir.
Antalya Müzesi: Türkiye'nin en zengin müze koleksiyonlarından birine sahip olan bu müze, Antalya ve çevresinin tarihini anlatır.
Yivli Minare: Antalya'nın simgesi olan bu minare, Osmanlı mimarisinin güzelliğini yansıtır.
Hadrianus Kapısı: Roma İmparatoru Hadrianus tarafından inşa edilen bu kapı, tarihi dokusunu koruyor.
Köprülü Kanyon Milli Parkı: Rafting ve doğa yürüyüşleri için ideal olan bu kanyon, doğanın güzelliklerini keşfetmek isteyenler için mükemmel bir yerdir.
Perge Antik Kenti: Roma dönemine ait kalıntılarla dolu bu antik kent, tarihi turizmi severler için ziyaretçi çekici bir yerdir.
Olympos ve Chimera: Tarihi kalıntılar ve doğa güzellikleri ile ziyaretçileri büyüleyen bu yer, Olympos Teleferiği ile ulaşılabilir.