Antalyalı Arkadaşlar;

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
☪Uyvar ın önünde güçlü bir Türk☪
Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Herkese iyi akşamlar.
Önümüzdeki zamanlarda Antalya'ya taşınma gibi bir durumum var. Sizden istediğim kısım ise kira fiyatları olsun, ulaşım olsun, ortamı falan yani her açıdan değerlendirip ona göre bir semt önerisi yapmanız.
Googleye yazınca çok değişik şeyler çıktı ve gördüğüm kadarıyla kim nerede yaşıyorsa orayı övmüş. Bağcılarda yaşayan birinin Bağcıların Kadıköy'den daha nezih bir yer olduğunu öne sürmesi gibi düşünün.
Burada amacım tabii ki ne Bağcıları gömmek ne de Kadıköy'ü yüceltmek. Ama İstanbul'da yaşayan biri de aradaki farkı bilir. Sizin de böyle düşünüp öneri yapmanızı istiyorum sadece. Şimdiden teşekkürler.
Edit: Merkezden, Eğitim ve Araştırma hastanesine ulaşım imkanı olan bir yer.

Not: Konu ile alakası olmayan yormasın bizi be.

☪Uyvar ın önünde güçlü bir Türk☪
Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
kankam ben alanyada oturuyorum binamızda havuz vs. şeyler var kira 1000 veriyorum ama burada en fazla 1250 falan verirsin havuzlu yerlere havuzsuz yerler falan 600-700 den başlıyor havası temiz güzel yer semt olarak alanya mahmutları tavsiye ederim fazla turist geliyor buraya zaten
Öncelikle teşekkür ederim. Konuya eklemeyi unuttuğum bir kısım olmuş, benim hatam. Dostum merkezden düşünüyorum. Eğitim ve araştırmaya ulaşımı kolay olan bir yerden. Yoksa çok çekici geldi :kaybear:

Üye
6 HİZMET YILI
5 yildir turizmde calisiyorum yerli insanlari cana yakin ama esnaflardan hic memnun degilim genel olarak

cok paragozler ozellikle bize 1 ken turistlere 3-4 yakistirmiyorum yol bakimindan guzel kiralar cok ucuk degil

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
ev fiyatlari cok ucuk degil yol bakimindan temiz bir yer guzel sehir

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
ilçeden ilçeye göre çok fark olan bi şehir ama yaşanabilecek güzel şehirlerden

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Kardeşim aksu gerçekten yaşanılabilir bir yer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...