öncelikle onaylı üyelik gerekiyor artık 50 mesaj ancak şimdi benimde pubg mobile hilesi çalışmadı hata veriyorhileyi actıgımda anti ban seçenekleri geldiğinde evet diyorum adamların yerini göstermiyor sebep neolabilir ?
F6 bas 10 snye bekle kendine gelirhileyi actıgımda anti ban seçenekleri geldiğinde evet diyorum adamların yerini göstermiyor sebep neolabilir ?
tamamdır teşekkür ediyorum ilgi alaka içintekrar tekrar yazıyorum anti ban olan hileyi kullanman için en az onaylı üye olmalısın bunun içinde forumda spam olmadan 50 mesajın olmalı ayrıca bu konular hakkında forumda bir çok başlık var o başlılardan da bilgi sahibi olabilirsiniz iyi forumlar
PUBG hilesi için onaya gerek yok ki50 mesajı geçtikten sonra onaylı üye olmamız için onaylanması gerekiyor mu arkadaşlar
Anti ban olan hileyi açarsan char banlanmiyor mutekrar tekrar yazıyorum anti ban olan hileyi kullanman için en az onaylı üye olmalısın bunun içinde forumda spam olmadan 50 mesajın olmalı ayrıca bu konular hakkında forumda bir çok başlık var o başlılardan da bilgi sahibi olabilirsiniz iyi forumlar