Anti boş yorum planı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Selam dostlarım sitede rank sistemi var ve bu rank sistemi mesaj sayısı ile işliyor yani ne kadar çok mesajınız var ise o kadar yüksek rank'ınız var . Ve sitemizde sadece rank atlama peşinde olanlar var son zamanlarda yeni üyelerin artması ile birlikte forumda kilo ile boş konu , boş yorum var aslında göz ardı edilmesi normal çünki adamın aktif üye vs olması lazımki pm , avatar gibi özelliklere erişebilsin ki zaten hile için gelenlerden ayırıyor , ama bu sırada sadece avatar için yorum kasanlar da forumu dolduruyor . Ve eğer her boş yorumu reportlarsak spam atmış oluruz bu sebeple sürekli report report yaparsak mantık hesabındaki report puanımızda düşer . Bunun için önerim ise şu ;

Yöneticilerin karar vereceği rank'tan üst rank'a sahip üyelerin attığı post'un altındaki #report'un yanında #boş olarak ayrı bir report seçeneği olsun ki bu sayede tak diye boş yorum olarak reportlayalım . Gerek varmı ? bana kalırsa var çünki sürekli boş yorum veya konu görülüyor bunları ise sürekli reportlarsak spam report gibi oluyor bu sebeple yorumun boş olduğunu ibraz edecek tek tarz bir report oldukça kullanışlı olur .

Ne kazandık Onaylı üyeler ve üstü için #boş reportlama seçeneği , Boş yorumlar reportlanacağı için atılmayan boş yorumlar = Temiz forum :=)

Ankette 2 adet oy kullanma hakkına sahipsiniz

Düşüncelerinizi bekliyorum. GG spammers.

Alkoholisch
Emektar Üye
Ödüller
13
9 HİZMET YILI
Çokta gerekli değil.Zaten rapor sebebine yazabilirsin neden raporladığını ve kurallara aykırı yorumlar kesinlikle yönetim tarafından göz ardı edilmemektedir.Fakat tüm mesajları göremiyoruz raporlayarak yardımcı olabilirsiniz.

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Selam millet ne kadar reportlarsak reportlayalım doğru report ise spam sayılmıyor boş yorumları reportlarken #boş flan yazıp geçiyoruz arrtık :) birde 5 kişi enes abi maynkıraft çek demiş asdadfsdf

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Sosyal hesabın var mı senle tanışmak lazım yiğidim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...