Süper Üye
Vanguard örneği veriyorum. Adamlar bizim kodladığımız hileyi nereden anlıyor ve buna yönelik önlem alıyorlar? Bizi ele veren kısım neresi?
client ve oyun ici bazı durumlar icin alınan önlemler mesela girerken bi clientden süpelenirse ban atabilir veyahut oyundaki bazi durumlar icin otomatik ban yazabilirlerVanguard örneği veriyorum. Adamlar bizim kodladığımız hileyi nereden anlıyor ve buna yönelik önlem alıyorlar? Bizi ele veren kısım neresi?
kendi oyun dosyalarına yönelik bir uygulama geliştirip içinde zararlı yazılım olan şeyleri algıladığı an çalışıyor diye düşünüyorum?Vanguard örneği veriyorum. Adamlar bizim kodladığımız hileyi nereden anlıyor ve buna yönelik önlem alıyorlar? Bizi ele veren kısım neresi?
işte mantık aynı onu belirtmiş birisi bilgisayarda olağan kötü durumları engelliyo biriside oyunda olağan kötü durumları engelliyo mantık aynıknk nası antivirüs gibi
birisi bilgisayara gelen virüsler için yaspılmış
diğeri oyunlarda hile yapanı tespit etmek için.
Galiba dosya konumlarına göre buluyorlarVanguard örneği veriyorum. Adamlar bizim kodladığımız hileyi nereden anlıyor ve buna yönelik önlem alıyorlar? Bizi ele veren kısım neresi?
onlarda kod yapıyor bide botlarına düştüğün zaman belli hareketlerde direk banlatıyorVanguard örneği veriyorum. Adamlar bizim kodladığımız hileyi nereden anlıyor ve buna yönelik önlem alıyorlar? Bizi ele veren kısım neresi?