ücretsiz anti-virüsler (deneme sürümünü saymıyorum) hiçbir işe yaramaz paralı olmalı cra ck olarak indirme o zaman veri tabanı güncellenmez buda virüsler için bir avantaj Kaspersky dışındaki istediğin bir antivirüsü kullanabilirsin Kaspersky çöptür ben Bitdefender öneriyorum internete "Bitdefender 90 days free trail" yazarsan 90 günlük deneme açabilirsin
Avast kötüdür kullanmanı önermem.
Doğru konuşacağım free antivirüsler iyi değil ancak aralarında free antivirüslere en iyisi Kaspersky Security Cloud'dur.
Onun dışında BitDefender Total Security önerebilirim.
Avast kötüdür kullanmanı önermem.
Doğru konuşacağım free antivirüsler iyi değil ancak aralarında free antivirüslere en iyisi Kaspersky Security Cloud'dur.
Onun dışında BitDefender Total Security önerebilirim.
dostum deneyimlerimden yola çıkarak sana tavsiye edebileceğim programlar
gridinsoft anti-malware ve iobit malware ikisinide pro olarak indirip kur haftada bir tam tarama yaptır temizle farkı görürsün
Dediğin gibi windows 10'un kendi antivirüs yazılımı olan defender bir işe yaramıyor.
Sana malware bytes veya mcafee kullanmanı öneririm. Şuan antivirüs yazılımları arasındaki en iyi 2 yazılım bunlardır.
Emsisoft emergency kit ile haftada birkaç kez tarama yapabilirsin ücretsiz ve sık güncellenen portable bir yazılım. Onun dışında sistemde proaktif bir koruma istersen eğer avira free ye bakabilirsin.