Arkadaşlar Merhaba aktif olarak 80 kullanıcısı var kodlarıyla birlikte satmayı düşünüyorum yetki sistemi var gün bazında yetki verebiliyorsunuz.
Andorid ve Web site den yetki tanımı. Hazır exe Çalıştır kullan.
Ciddi alıcılar iletişime geçebilir.
- *"Geri tepmeyi kontrol et, odağını oyuna ver."*
- *"Otomatik silah tespiti ve 40+ silah profili — tek uygulamada."*
- *"Eğitim ve araştırma amaçlı gelişmiş oyun asistanı."*
Ana özellikler
1. **Otomatik geri tepme kontrolü**
Atış sırasında fare hareketini silah desenine göre otomatik düzeltir; M416, AKM, BERYL, SCAR-L ve daha fazlası için hazır profiller.
2. **Otomatik silah tespiti**
Oyundaki 1–2 numaralı silah slotlarını ekrandan okur, hangi silahı kullandığınızı tespit eder ve ilgili profile otomatik geçer.
3. **40’tan fazla silah profili**
AR, DMR, sniper, SMG ve shotgun dahil tüm popüler silahlar için önceden ayarlanmış geri tepme desenleri.
4. **Çoklu çözünürlük desteği**
1280×720’den 3840×2160’a kadar farklı ekran çözünürlüklerinde çalışır; birinci şahıs modları desteklenir.
5. **Özelleştirilebilir profiller**
Hassasiyet, gecikme, eklenti (namlu, tutamak, dipçik, lazer) ve dürbün ayarlarını kendinize göre kaydedebilirsiniz.
6. **Hard Mode (gelişmiş mod)**
Daha agresif geri tepme düzeltmesi ile “sıfır sekme” hissi veren ileri seviye kontrol.
7. **Anti-tespit seçeneği**
Fare hareketlerine hafif rastgele sapma ekleyerek makro davranışını doğal gösterebilir (eğitim/araştırma amaçlı).
8. **Tek tuşla aç/kapa**
Varsayılan F8 veya atadığınız başka bir tuşla makroyu anında açıp kapatabilirsiniz.
9. **Sağ tık aktif modu**
Sadece hem sol hem sağ tık basılıyken çalışır; nişan alırken kontrolü devreye sokar.
10. **DMR / tekli atış desteği**
M16A4, SKS, SLR, Mini14, MK14 vb. için tekli atış veya burst tarama modu ile uyumlu ayarlar.
11. **Overlay göstergesi**
Ekranın bir köşesinde aktif profil ve durum bilgisini gösterir; her zaman üstte kalabilir.
12. **Numpad ile hızlı profil**
Numpad tuşlarına silah/profil atayarak oyun içinde hızlıca geçiş yapabilirsiniz.
13. **Lisans ve güvenlik**
Hesap girişi ve cihaza bağlı lisans ile kullanım yönetimi; kullanım koşulları ve eğitim amaçlı kullanım vurgusu.
14. **Windows masaüstü uygulaması**
Tek exe ile kurulumsuz veya kurulumlu kullanım; PyInstaller ile paketlenmiş, sade arayüz.
---
##
Form sayfasında kullanılabilecek kısa özellik maddeleri (tek satır)
- Otomatik geri tepme kontrolü
- Otomatik silah tespiti (ekrandan okuma)
- 40+ silah için hazır profil
- Tüm popüler çözünürlükler (720p–4K)
- Özel profil ve hassasiyet ayarları
- Hard Mode (gelişmiş kontrol)
- Anti-tespit (doğal hareket) seçeneği
- Tek tuşla aç/kapa (F8 vb.)
- Overlay ve numpad ile hızlı geçiş
- Lisanslı ve güvenli kullanım
- Eğitim ve araştırma amaçlı tasarım
---
Andorid ve Web site den yetki tanımı. Hazır exe Çalıştır kullan.
Ciddi alıcılar iletişime geçebilir.
- *"Geri tepmeyi kontrol et, odağını oyuna ver."*
- *"Otomatik silah tespiti ve 40+ silah profili — tek uygulamada."*
- *"Eğitim ve araştırma amaçlı gelişmiş oyun asistanı."*
Ana özellikler
1. **Otomatik geri tepme kontrolü**
Atış sırasında fare hareketini silah desenine göre otomatik düzeltir; M416, AKM, BERYL, SCAR-L ve daha fazlası için hazır profiller.
2. **Otomatik silah tespiti**
Oyundaki 1–2 numaralı silah slotlarını ekrandan okur, hangi silahı kullandığınızı tespit eder ve ilgili profile otomatik geçer.
3. **40’tan fazla silah profili**
AR, DMR, sniper, SMG ve shotgun dahil tüm popüler silahlar için önceden ayarlanmış geri tepme desenleri.
4. **Çoklu çözünürlük desteği**
1280×720’den 3840×2160’a kadar farklı ekran çözünürlüklerinde çalışır; birinci şahıs modları desteklenir.
5. **Özelleştirilebilir profiller**
Hassasiyet, gecikme, eklenti (namlu, tutamak, dipçik, lazer) ve dürbün ayarlarını kendinize göre kaydedebilirsiniz.
6. **Hard Mode (gelişmiş mod)**
Daha agresif geri tepme düzeltmesi ile “sıfır sekme” hissi veren ileri seviye kontrol.
7. **Anti-tespit seçeneği**
Fare hareketlerine hafif rastgele sapma ekleyerek makro davranışını doğal gösterebilir (eğitim/araştırma amaçlı).
8. **Tek tuşla aç/kapa**
Varsayılan F8 veya atadığınız başka bir tuşla makroyu anında açıp kapatabilirsiniz.
9. **Sağ tık aktif modu**
Sadece hem sol hem sağ tık basılıyken çalışır; nişan alırken kontrolü devreye sokar.
10. **DMR / tekli atış desteği**
M16A4, SKS, SLR, Mini14, MK14 vb. için tekli atış veya burst tarama modu ile uyumlu ayarlar.
11. **Overlay göstergesi**
Ekranın bir köşesinde aktif profil ve durum bilgisini gösterir; her zaman üstte kalabilir.
12. **Numpad ile hızlı profil**
Numpad tuşlarına silah/profil atayarak oyun içinde hızlıca geçiş yapabilirsiniz.
13. **Lisans ve güvenlik**
Hesap girişi ve cihaza bağlı lisans ile kullanım yönetimi; kullanım koşulları ve eğitim amaçlı kullanım vurgusu.
14. **Windows masaüstü uygulaması**
Tek exe ile kurulumsuz veya kurulumlu kullanım; PyInstaller ile paketlenmiş, sade arayüz.
---
##
- Otomatik geri tepme kontrolü
- Otomatik silah tespiti (ekrandan okuma)
- 40+ silah için hazır profil
- Tüm popüler çözünürlükler (720p–4K)
- Özel profil ve hassasiyet ayarları
- Hard Mode (gelişmiş kontrol)
- Anti-tespit (doğal hareket) seçeneği
- Tek tuşla aç/kapa (F8 vb.)
- Overlay ve numpad ile hızlı geçiş
- Lisanslı ve güvenli kullanım
- Eğitim ve araştırma amaçlı tasarım
---