Vearf
Uzman Üye
Herhangi bir virüs programı kullanmamaktayım. Defender kapalı fakat hala çalışmakta...anti virüs programını kapat
knk antiwalwer virüs programı kapalı olsa bile kendi kendine tarama falan yaparken çok disk falan kullanıyo windows arka plandayken tarama yapma seçenekleri falan varsa onları kapatHerhangi bir virüs programı kullanmamaktayım. Defender kapalı fakat hala çalışmakta...
Regedit üzerinden DisableAntiSpyware değerini düşürmeni tavsiye ederim bide anti virüsü kapatdControl adında bir uygulama ile sorunumu çözdüm. Teşekkürler MemoryH4ckers halkı.
regediti neden kullanmıyorsunuz hocamÖncelikle regedit gibi çözümler dışında bir çözüm var mı onu sormak istiyorum.
Bir cmd kodu ile tek tuşla kapatabileceğim bir uygulama varsa bilgilendirir misiniz?
CPU Ve Disk Tüketimi çok fazla. Yardımcı olursanız sevinirim...
Elimde bulunsun isterim. Discord : vearf#8530bende bi dosya var ben onla kapattım atabiliosam atıyım isterseniz tekrarda açabiliosunz
antivirüs programların falan açıksa onları kapatÖncelikle regedit gibi çözümler dışında bir çözüm var mı onu sormak istiyorum.
Bir cmd kodu ile tek tuşla kapatabileceğim bir uygulama varsa bilgilendirir misiniz?
knkm youtubda videosunu gördüm defenderı kapatıyodu glbÖncelikle regedit gibi çözümler dışında bir çözüm var mı onu sormak istiyorum.
Sana tavsiyem forumlara bu tarz yorumlar yapmaman. Önce araştırıp sonra konu açılır, bu yorum bize yardımcı olmaktansa sana yorum kazandırır. Umarım bir dahakine bu tarz yorumlar yapmazsınız...knkm youtubda videosunu gördüm defenderı kapatıyodu glb
tamda ben yazıyordum tekrar açıklayayım elinizle defenderi kapatsanız bile kapanmıyor fakat dControl ile kapatınca kalkıyor kesinlikle bilginiz olsun..dControl adında bir uygulama ile sorunumu çözdüm. Teşekkürler MemoryH4ckers halkı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?