Valorant hile nasıl kodlanabilir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ʟɪғᴇ ɪs ᴛᴏᴏ sʜᴏʀᴛ ᴛᴏ ʜᴏʟᴅ ɢʀᴜᴅɢᴇs
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Merhabalar dostlar öncelikle şimdiden hepinizin Kurban Bayramını kutluyorum arz etmek istediğim konuya gelirsek ben Valorant'ta hile kodlamak istiyorum bunun için bana herhangi bir uygulama önerir misiniz vebu tür hile kodlarını nereden bulabilirim? yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim. Çok basit bir şey kodlamak istiyorum.

Moderatörün son düzenlenenleri:
☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
yazılıma ilk adım böyle olmamalı... Böyle başlarsan hiç yol katedemeden bırakırsın :D

Araba nedir bilmeden ralli pilotu olmak gibi bir şey bu.

edit: kodları github adlı sitede bulabilirsin, orada bir çok açık kaynak kodlu valorant hilesi mevcut ama bu demek değil ki oradan alıp derleyip hile kullanabilirim... çok farklı boyutları var bu işin kolay dillerden birini seçip tıpkı yeni bir konuşma dili öğrenir gibi onun eğitimlerine başlayıp çok çok sonralarda oyun alanına girmelisin.

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
evet bende arkadaşa katılyorum ilk baştan bide bence hile yazmak yerine daha çok yazılım yapmanın mantığını anlamak daha mantıklı python yazılım dilinde hem bir gelecek var ayrıca kolay da bir dil udemy üzerinden 35 45 tl gibi fiyatlardan kendine bir kurs alarak bu şekilde ilerlemeni öneririm bedavadan düzenli bir şekilde öğrenmek çok zor ve uğraştırıcı maalesef

Süper Üye
Ödüller
5
3 HİZMET YILI
Visual studiodan yapabilirsin ama kolay olacağını sanmam. Öncelikle bi eğitim paketi alarak başlayabilirsin. Yöntemleri öğrenince zaten farkına varırsın.

Efsane Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
temelden alacaksan valoranta hile kodlayamazsın c++ gibi diller ile kodlama yaparsın hazır scriptleri çekersin falan onlarda hemen fixlenir kodlamaya bu şekilde girme

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
İlk olarak javadan başlamanı öneririm javayı çözdükten sonra visual cc+ ve phytona geçiş yapıp kendine has hileler veya yazılımlar oluşturabilirsin fakat biraz uzun bir süre olacak unutma oyun hilesi oluşturmak kodları kopyalayıp yapıştırmakla olacak işler değil birazcık emek ve yol kat etmek gerekiyor ve hevesli değilsen çok etkisini görmezsin

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Bence daha basit hedeflerden başla kodlar github da vardı sanırım

Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Ben daha sade olsun diye notepad++ kullanıyorum program olarak. Hangi dilleri biliyorsunuz

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
dostum ilk defa yazılım ile ilgileniyorsan daha farklı konularda yap bu seni olumsuz etkiler

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
illa kodlamak istiyorsan visual studiodan herhalde

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
ilk defa bu işlerle uğraşacaksan böyle şeylerle başlamamanı öneririm bro

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
ilk defa yazilim öğreniceksen daha farkli konularda yap seni olumsuz etkileyebilir bunlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...