aynen arkdas yazmis bakbu yol ile kapatabilirsin hepsini kapat
windows smartscreen vardı onada baktın mı oda yapıyor olabilir onuda kapatmayı dene@ismailkrrbnn Onların hepsini denedim. Regedit ile dword oluşturdum, güvenlik duvarından engelle yaptım. Çözüme ulaştırmadı hiçbiri.
yorum için yazma ceza alacaksın bilgilendirici yorum yap benceaynen arkdas yazmis bak
Şimdi güvenlik ile ilgili olan her şeyi kapattım ama servis hala çalışıyor.windows smartscreen vardı onada baktın mı oda yapıyor olabilir onuda kapatmayı dene
Regedit > HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows Defender dizininde sağ tık yaparak yeni bir DWORD (32bit) girdisi oluştur, ismini DisableAntiSpyware yap ve değerini de 1 olarak ayarlamayı dener misinŞimdi güvenlik ile ilgili olan her şeyi kapattım ama servis hala çalışıyor.
yorum olsun diye yazmadim aynisini yazcakdim kardesimwindows smartscreen vardı onada baktın mı oda yapıyor olabilir onuda kapatmayı dene
Post automatically merged:
yorum için yazma ceza alacaksın bilgilendirici yorum yap bence
Dword açtığımı yorumda belirttim, oda sonuç vermedi. Ne parazit güvenlik duvarıdır bu.Regedit > HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows Defender dizininde sağ tık yaparak yeni bir DWORD (32bit) girdisi oluştur, ismini DisableAntiSpyware yap ve değerini de 1 olarak ayarlamayı dener misin
0 = Açık
1 = Kapalı
Dword oluşturup çözemediğini belirtmiş zaten laf olsun diye mi yazıyorsunuz ?Dword olusturup sorununu çözebilirsin dostum
Spying programı da işe yaramadı.-win+r
-gpedit.msc
-Bilgisayar Yapılandırılması > Yönetim Şablonları >Windows Bileşenleri > Windows Defender Virüsten Koruma
-Windows Defender Virüsten Koruma’yı kapat "bunu devre dışı bırak"
+bunlar olmassa 'destroy windows 10 spying' dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?