Üye
Merhabalar iyi forumlar, Midnight.im güvenilir mi? Gizli Rat olma şansı var mı? kurarken windows defender veya virüs programını devre dışı bırakıyor muyuz?
Fiyat nedir? Key mi vereceksin, hesap mı?
Merhaba satın aldım da, legit ayarlara nasıl ulaşırım? exe'yi açmaya korkuyorum. Virüs var diye.Uzun süredir Midnight kullanıyorum, sorun yaşamadım neredeyse 1 yıl olacak kullanmaya başlayalı. Farklı hesaplarda da açtım henüz ban yemedim. Legit oynuyorum tamamen ve rat gibi şeylerin de olduğunu sanmıyorum.
En iyi ayar kendi yaptığın ayardır, başkalarının ayarlarını sevmeyebilirsin veya istediğin tarzda olmayabilir. Eğer kendin yapmak istemiyorsan veya yapamayacağını düşünüyorsan; Midnight'ın sitesinde "Forums" kısmı var. Oradan arama kısmına "Legit Config" tarzı bir arama yaparak kullanıcıların paylaştığı configlere ulaşabilirsin. Ek olarak YouTube da legit config paylaşanlar var onlara da bakabilirsin.Merhaba satın aldım da, legit ayarlara nasıl ulaşırım? exe'yi açmaya korkuyorum. Virüs var diye.
Size çok teşekkür ederim, size bir kaç sorum var. Her seferinde farklı exe mi indireceğim yoksa o exe'ye girecekmiyim? Steam kapalı mı olacak? Diğer sorum virüs olma ihtimali var mıdır? Dediğiniz gibi bakmıştım ama farklı farklı ESP vs istemediğim çıkıyor. Bana sadece aimbot yerini atarsanız Legit çok sevinirim önereceğiniz ayarlarda oynarım. Ve açmamı istediğiniz ayalardan bir şeyler var mıdır?En iyi ayar kendi yaptığın ayardır, başkalarının ayarlarını sevmeyebilirsin veya istediğin tarzda olmayabilir. Eğer kendin yapmak istemiyorsan veya yapamayacağını düşünüyorsan; Midnight'ın sitesinde "Forums" kısmı var. Oradan arama kısmına "Legit Config" tarzı bir arama yaparak kullanıcıların paylaştığı configlere ulaşabilirsin. Ek olarak YouTube da legit config paylaşanlar var onlara da bakabilirsin.
Düzenleme: Midnight'ın exe dosyası, rastgele sayılar ve harflerden oluşuyor. Direkt midnight.exe diye bir exe dosyası gelmiyor. Her silip indirdiğinde bu sayılar ve harfler sürekli değişecek.
Ek olarak YouTube da "how to setup midnight cs2" gibi bir arama yaparsan, nasıl kurulduğuna dair videolar karşına çıkar.
Her seferinde tekrar tekrar indirmene gerek yok, aynı exe dosyasını kullanabilirsiniz. Steam'i zaten yazılım kendi açıyor. Midnight'ı çalıştırmadan önce steam'i de kapatabilirsin, bir sorun olmaz. Varsa vanguard, faceit anit-cheat gibi korumalar onları da kapatın. Oyunların anti-cheat yazılımları midnight'ın çalışmasına engel oluyor.Size çok teşekkür ederim, size bir kaç sorum var. Her seferinde farklı exe mi indireceğim yoksa o exe'ye girecekmiyim? Steam kapalı mı olacak? Diğer sorum virüs olma ihtimali var mıdır? Dediğiniz gibi bakmıştım ama farklı farklı ESP vs istemediğim çıkıyor. Bana sadece aimbot yerini atarsanız Legit çok sevinirim önereceğiniz ayarlarda oynarım. Ve açmamı istediğiniz ayalardan bir şeyler var mıdır?