Midnight.im

Üye
1 HİZMET YILI
Merhabalar iyi forumlar, Midnight.im güvenilir mi? Gizli Rat olma şansı var mı? kurarken windows defender veya virüs programını devre dışı bırakıyor muyuz?

Üye
1 HİZMET YILI
Öncellikle Herkese İyi Forumlar , forum kurallarını bilmiyorum ama amacım yardımcı olmak lütfen hoşgörün. İnsanların boşuna para verererk madur olmasına gönlüm razı değil. Reklam yapmıyorum , zaten Ruslara ait bir program : D.

Kardeşim midnight İniriua ya göre daha az güvenilirdir. Tavsiyem İniriua kullanmak . Windows 8 ve üstünde çalışıyor.
İniriuada bilmeniz gerekenler ;
1.Windows İnsider 24H2 versiyonunuzda çalışmıyor bunun kontrolü için "Başlat>cmd>winver". (Eğer Windows İnsider 24H2 derlemesi ise boşuna para vermeyin derim , (windows 10 a yada windows 11'in İnsider ayarlarından çıkmanız .

2. Olaki haberiniz yokken windows insider güncellendi ve merakınızından Windows İnsider ol dediniz ve outlook hesabınızla giriş yaptıysanız geçmiş olsun , çıkma işlemi için windows 10 dönmeniz gerekir.
3. Programı yükledikten sonra Çekirdek bütünlüğünü kapatmanız gerekir.
4. Bu zamana kadar tespit edilmemiş .

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Adsız.png

Satıyorum.

Üye
1 HİZMET YILI
Uzun süredir Midnight kullanıyorum, sorun yaşamadım neredeyse 1 yıl olacak kullanmaya başlayalı. Farklı hesaplarda da açtım henüz ban yemedim. Legit oynuyorum tamamen ve rat gibi şeylerin de olduğunu sanmıyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Hesap reis ben aldım ama vaktım yok.Fiyat 250 puan.Teslimat için site sorumlusu kontrol edebilir.

Üye
1 HİZMET YILI
Uzun süredir Midnight kullanıyorum, sorun yaşamadım neredeyse 1 yıl olacak kullanmaya başlayalı. Farklı hesaplarda da açtım henüz ban yemedim. Legit oynuyorum tamamen ve rat gibi şeylerin de olduğunu sanmıyorum.
Merhaba satın aldım da, legit ayarlara nasıl ulaşırım? exe'yi açmaya korkuyorum. Virüs var diye.

Üye
1 HİZMET YILI
Merhaba satın aldım da, legit ayarlara nasıl ulaşırım? exe'yi açmaya korkuyorum. Virüs var diye.
En iyi ayar kendi yaptığın ayardır, başkalarının ayarlarını sevmeyebilirsin veya istediğin tarzda olmayabilir. Eğer kendin yapmak istemiyorsan veya yapamayacağını düşünüyorsan; Midnight'ın sitesinde "Forums" kısmı var. Oradan arama kısmına "Legit Config" tarzı bir arama yaparak kullanıcıların paylaştığı configlere ulaşabilirsin. Ek olarak YouTube da legit config paylaşanlar var onlara da bakabilirsin.

Düzenleme: Midnight'ın exe dosyası, rastgele sayılar ve harflerden oluşuyor. Direkt midnight.exe diye bir exe dosyası gelmiyor. Her silip indirdiğinde bu sayılar ve harfler sürekli değişecek.
Ek olarak YouTube da "how to setup midnight cs2" gibi bir arama yaparsan, nasıl kurulduğuna dair videolar karşına çıkar.

Son düzenleme:
Üye
1 HİZMET YILI
En iyi ayar kendi yaptığın ayardır, başkalarının ayarlarını sevmeyebilirsin veya istediğin tarzda olmayabilir. Eğer kendin yapmak istemiyorsan veya yapamayacağını düşünüyorsan; Midnight'ın sitesinde "Forums" kısmı var. Oradan arama kısmına "Legit Config" tarzı bir arama yaparak kullanıcıların paylaştığı configlere ulaşabilirsin. Ek olarak YouTube da legit config paylaşanlar var onlara da bakabilirsin.

Düzenleme: Midnight'ın exe dosyası, rastgele sayılar ve harflerden oluşuyor. Direkt midnight.exe diye bir exe dosyası gelmiyor. Her silip indirdiğinde bu sayılar ve harfler sürekli değişecek.
Ek olarak YouTube da "how to setup midnight cs2" gibi bir arama yaparsan, nasıl kurulduğuna dair videolar karşına çıkar.
Size çok teşekkür ederim, size bir kaç sorum var. Her seferinde farklı exe mi indireceğim yoksa o exe'ye girecekmiyim? Steam kapalı mı olacak? Diğer sorum virüs olma ihtimali var mıdır? Dediğiniz gibi bakmıştım ama farklı farklı ESP vs istemediğim çıkıyor. Bana sadece aimbot yerini atarsanız Legit çok sevinirim önereceğiniz ayarlarda oynarım. Ve açmamı istediğiniz ayalardan bir şeyler var mıdır?

Üye
1 HİZMET YILI
Size çok teşekkür ederim, size bir kaç sorum var. Her seferinde farklı exe mi indireceğim yoksa o exe'ye girecekmiyim? Steam kapalı mı olacak? Diğer sorum virüs olma ihtimali var mıdır? Dediğiniz gibi bakmıştım ama farklı farklı ESP vs istemediğim çıkıyor. Bana sadece aimbot yerini atarsanız Legit çok sevinirim önereceğiniz ayarlarda oynarım. Ve açmamı istediğiniz ayalardan bir şeyler var mıdır?
Her seferinde tekrar tekrar indirmene gerek yok, aynı exe dosyasını kullanabilirsiniz. Steam'i zaten yazılım kendi açıyor. Midnight'ı çalıştırmadan önce steam'i de kapatabilirsin, bir sorun olmaz. Varsa vanguard, faceit anit-cheat gibi korumalar onları da kapatın. Oyunların anti-cheat yazılımları midnight'ın çalışmasına engel oluyor.

Yazılım 3. parti bi' yazılım, tarama yaptırırsanız virüs gözükebilir. False-positive virüs gözükür eğer virüs bulunursa.

Ben neredeyse 1 yıldır kullanıyorum, henüz hiçbir hesabımın bilgisi çalınmadı veya sistemimde bir yavaşlama falan olmadı. Banka işlemlerimi bile midnight kurulu iken yaptım, ben güveniyorum yazılıma.

Legit ayarlarına gelirsek, anladığım kadarıyla pek ayarlamayı bilmiyorsunuz. Onun için hazır bir legit config kurup, üstüne istemediğiniz ayarları kapatıp veya eklemek istediğiniz ayarları açabilirsiniz. Menülerde "trusted mode" yani güvenilir mod gibi bir ayar var. O ayarı açık tuttuğunuz zaman, yazılım otomatik bir şekilde bazı ayarları açmanızı engelliyor. Size önerim, güvenilir mod ayarını asla kapatmayın.

Ben kendi ayarlarımı yaparken çok uzun süre uğraştım, midnight ince ayar yapabileceğiniz bir yazılım. Kendi ayarlarımı maalesef size vermem.
Her zaman en iyi ayar kendi ayarlarınızdır, başkalarının ayarları size iyi gelmeyebilir veya istediğiniz tarzda legit hissini yansıtamayabilir. VAC yememek için, sizin çabalamanız gerekiyor, hiçbir yazılım sizi %100 bir şekilde korumaz.

Söylediğim gibi, başkasının ayarını tavsiye etmem! Buyurun size yardımcı olursa diye legit ayarı paylaşan bir kanalın videosunu bırakıyım;

"Nasıl kurarım? Hangi ayar ne işe yarıyor?" derseniz, hızlı bir kurulum ve basit bir şekilde ayarların ne işe yaradığını gösteren bir video bırakıyorum;

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
1
Sosyal
1 HİZMET YILI
midnight kullanmmama ramen memnunum:D