Antivirüs lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kurtarılmayı bekleyenler kurtulmayı hak etmez
Uzman Üye
Ödüller
9
Sosyal
10 HİZMET YILI
Tavsiye ettiğiniz en sağlam bir antivirüs programı var mı?

HackIstanbul 2019 Preselection Writeup Members
Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Norton Security Premium , Yeni ve çok sağlam

Her zaman bir çıkış vardır...
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Şuanda kaspersky kullanıyorum cra4k çok güzel eğer zararlı veya böyle pc ye zarar veren siteler felan varsa girdirmiyor indirmiyor kısacası güzel :D tavsiye ederim

Kurtarılmayı bekleyenler kurtulmayı hak etmez
Uzman Üye
Ödüller
9
Sosyal
10 HİZMET YILI
Şuanda kaspersky kullanıyorum cra4k çok güzel eğer zararlı veya böyle pc ye zarar veren siteler felan varsa girdirmiyor indirmiyor kısacası güzel :D tavsiye ederim
Windows defender yeteri kadar iyi değil ama başarılı bir defender

Eğer cidden sağlam birşey arıyorsan Kaspersky indir ama paralı, cr4ck araman lazım
Eğer dediğiniz kadar sağlamsa indireyim. Cr4ck sorun değil hallederim.

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Anti virus kullanmak yerine hangi programları kullandığına dikkat etmek daha iyi bence :^)

GOD
Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Anti virus kullanmak yerine hangi programları kullandığına dikkat etmek daha iyi bence :^)

Ne boş konuşuyorsun ya :D
Sen ıster ıstemez virüs yiyebilirsin basit birşeyden bile bilgisayarında antivirüs olması lazım yoksa kasmalar yaşanabılır veya şifre hırsızlıgı

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Ne boş konuşuyorsun ya :D
Sen ıster ıstemez virüs yiyebilirsin basit birşeyden bile bilgisayarında antivirüs olması lazım yoksa kasmalar yaşanabılır veya şifre hırsızlıgı

Arkadaşım 5 yıldır anti virus programı kullanmıyorum ve şimdiye kadar bir sıkıntı yaşamadım şükür Bilgisayarım kasıyor ise ccleaner yüklerim örn. Veyahut kastıran şeyi bukup çözmeye çalışırım

Göklerde Ülküm Ne Mutlu TÜRKÜM
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
Antivirüs demişkenAdsız.png
Bitmiyor 210k dosyayı geçti şuan :/

GOD
Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Arkadaşım 5 yıldır anti virus programı kullanmıyorum ve şimdiye kadar bir sıkıntı yaşamadım şükür Bilgisayarım kasıyor ise ccleaner yüklerim örn. Veyahut kastıran şeyi bukup çözmeye çalışırım

Şuan alakasız konuşuyorsun burasi hile sitesi birşeyleri cracklemek veya kodlamak hile indirmek isterken belki trojen vb. virüsler yiyebilirsin sen bilgisayarını standart kullandıgın ıcın bırsey yapmana gerek kalmıyor bırde genel olarak konuş

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Şuan alakasız konuşuyorsun burasi hile sitesi birşeyleri cracklemek veya kodlamak hile indirmek isterken belki trojen vb. virüsler yiyebilirsin sen bilgisayarını standart kullandıgın ıcın bırsey yapmana gerek kalmıyor bırde genel olarak konuş
Standart kullandığımı nereden çıkardın Allahım sabır ver... :2iq:
Neyse uzatmayalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...