Bilgisayarlarımızda olmazsa olmaz parçamız Monitör(Ekran) birçok fiyata bulanabilir.
Bilgisayarınızdaki tüm her şeyi buradan görür ve ona göre işlemlerinize devam ederseniz.
Bende sizlere fiyat/performans açısından güzel bir monitör tanıtacağım.
Karşınızda "AOC C24G1" modeli!
Satın almak isteyen olursa konunun en altına adres bırakacağım.
Tepki Süresi: 1ms Parlaklık: 250 cd/m2 Çözünürlük: 1920 x 1080 Ekran Boyu: 24 inch Görüntü Formatı: 16:9 Sync Teknolojisi: FreeSync Ekran Renk Sayısı: 16.7 Milyon Piksel Aralığı: 0.272mm Yenileme Hızı: 144Hz Bağlantı: HDMI(2 Adet), Display Port ve D-Sub Port Multimedya: Bulunmuyor Tam Fiyat: 1512 TL 15 Kuruş
(Monitör ile ilgili görseller)
Bu ürünü satın almak isterseniz "
Güzel monitor bende sistem topluyordum işime yarıyacak ancak sistem parçalarım ne olmalı bilmiyorum 1080 Ti mi yoksa RTX 2080 Ti mi ? Tüm parçalar için yardımcı olabilirsen yani ne diyim artık en iyi insansın ツ
Güzel monitor bende sistem topluyordum işime yarıyacak ancak sistem parçalarım ne olmalı bilmiyorum 1080 Ti mi yoksa RTX 2080 Ti mi ? Tüm parçalar için yardımcı olabilirsen yani ne diyim artık en iyi insansın ツ
Dostum bütçeni belirtirsen daha çok yardımcı olabilirim. "RTX 2080 Ti" dediğine göre bütçen geniş olarak tahmin ediyorum. "BURAYA TIKLAYARAK" bir bilgisayar önerisi görebilirsin.