Anahtar rastgele olmalıdır, yani rastgele bir kelime veya sayı koyabilirsinizwhat is the key?
hack is working for u ? i try random keys but notyng happenHerkese iyi akşamlar ve mutlu 2021, ortam hakkında bir bilgi edinmek istiyorum: aimbot aktif olduğunda, düşmanları mı hedefliyor yoksa onu ayarlamak için bir düğme seçeneğimiz var mı? Sol veya sağ fare düğmesi veya klavyede rastgele bir tuş gibi mi?
Post automatically merged:
Anahtar rastgele olmalıdır, yani rastgele bir kelime veya sayı koyabilirsiniz
hack is working for u ? i try random keys but notyng happen Ekli dosyayı görüntüle 57309
[/ CITAZIONE]
Personally I haven't done any tests yet, my questions are based on the photo at the end of the post where the in game menu is displayed, I had noticed that in the aimbot menu there is no section like in the triggerbot where you can select the key to activate it by pressing that key
Hile menüsü gelmiyor nasıl yaptın birisi yardımcı olabilirmiHerkese iyi akşamlar ve mutlu 2021, ortam hakkında bir bilgi edinmek istiyorum: aimbot aktif olduğunda, düşmanları mı hedefliyor yoksa onu ayarlamak için bir düğme seçeneğimiz var mı? Sol veya sağ fare düğmesi veya klavyede rastgele bir tuş gibi mi?
Post automatically merged:
Anahtar rastgele olmalıdır, yani rastgele bir kelime veya sayı koyabilirsiniz
tam ekransa falan değiştir bendede gelmedi öyle yapıy dednedim rust da olduğu gibi 4 seferdir mavi ekran veriyorHile menüsü gelmiyor nasıl yaptın birisi yardımcı olabilirmi