discordu herzaman yönetici olarak çalıştırınki overlayınız her oyunda aktif olsun + olarak direct x kurunyine gelmemeye başladı arkadaş ne oluyor aklşdjlshdas
hileyi 2 defa üst üste açıp çalıştıramazsınız 1 kere açılır açtıktan sonra hileyi kapatırsan kapanmaz bilgisayarı yeniden başlatıp tekrar hileyi açıp öyle giriniz menü gelmez ise discordu yönetici olarak çalıştırmayı deneyin.Cihazınız bir sorun ile karşılaştı ve yeniden başlatılması gerekiyor mavi ekran hatası defalarca denedim çalışmıyor..
nasıl yapılacagını hiç kimse anlamadı resimli veya kısa bir videolu göstermeniz bütün kullanıcılara çok ciddi yarar saglaropen discord ingame overlay
biz daha kullanamadık da sen nerede kullandında begendin post kasma çabalarında herkeshile çok sağlam ve güzel açıkcası çok beğendim
Hile şuanda çalışıyor ne gibi bir sorun yaşıyorsun ?nasıl yapılacagını hiç kimse anlamadı resimli veya kısa bir videolu göstermeniz bütün kullanıcılara çok ciddi yarar saglar
Post automatically merged:
biz daha kullanamadık da sen nerede kullandında begendin post kasma çabalarında herkes
UP UP UP UP + çözüm bu bu aradaMenü Gelmiyorsa Donanım Hızlandırmasını Kapatıp Discordu Dosya Konumundan Yönetici Olarak Çalıştırın Arkadaşlar Öyle Girin Oyuna Sorun Çözülecektir
denemen lazım 10 numara hile knkBelki yıllarca hilesini aradığım belki saatlerce macro falan yazmaya çalıştığım oyunun hilesi şuan karşımda duruyor sabırsızlanıyorum senin için![]()