kolay o kadar zor değil aslındahileyi çalıştıramayan varsa alıntı yapsın
daha hileyi kullanıcak post'un bile yokken neye göre kullandın da çözüm üretiyorsun şaşırtıcı bir durum açıkcasıMenü Gelmiyorsa Donanım Hızlandırmasını Kapatıp Discordu Dosya Konumundan Yönetici Olarak Çalıştırın Arkadaşlar Öyle Girin Oyuna Sorun Çözülecektir
kanka bana bir anlatsana ne yaptıysam yapamadım hileyidaha hileyi kullanıcak post'un bile yokken neye göre kullandın da çözüm üretiyorsun şaşırtıcı bir durum açıkcası
discord'un dosya konumu yok bi kere discord yüklenebilir bir program ile gelmiyor ki kafadan sallayıp sallayıp duruyorsunuz
amaç post kasmak başka bir şey degil
aga calıstıramıyorum yardııımhileyi çalıştıramayan varsa alıntı yapsın
çalışıyor çalışıyor tespitte edilmedi dahaHack gerçekten çalışıyor mu ve tespit edilmedi mi?
insertHocam herşey tamam fakat menüyü açma tuşu hangisi cevaplarsanız sevinirim
bi yardım etsene ya bende menü gelmiyorbaşardım çalıştırmayı gerçekten çok iyi olmuş hile :d
Oh, tamam teşekkür ederimçalışıyor çalışıyor tespitte edilmedi daha
Post automatically merged:
insert
bi yardım etsene ya bende menü gelmiyor
valla dostum exploit i güvenlikten kapattım sonra güvenlik duvarında 4 tane seçeneği de kapattım. Discord yönetici çalıştırıp oyun arayüzünden oyuna arayüzü açık yaptım. Sonra memory i yönetici çalıştırdım. Siteden oyunu yükledim cmd de oyun yüklendi çalıştırın yazdıktan sonra oyunu da steam den yönetici olarak çalıştırdım direkt geldi.çalışıyor çalışıyor tespitte edilmedi daha
insert
bi yardım etsene ya bende menü gelmiyor
arama kısmına exploit yazıp çıkana tıkla ve hepsini kapalı yapıp pc ye restart at sonra ilk önce arama kısmına güvenlik duvarı yazıp kapat gerçek zamanlı korumayı, discord yönetici çalıştırıp oyun arayüzünden aktif et sonra memory i yönetici çalıştır sonra siteden oyunu yükle ve en sonra oyunu yönetici çalıştır gelecektir en azından bende öyleapex, apb, rust hepsi mavi ekran veriyor pc ye
dostum discord arayüzü açılmıyor oyunlarda nasıl yapacağımarama kısmına exploit yazıp çıkana tıkla ve hepsini kapalı yapıp pc ye restart at sonra ilk önce arama kısmına güvenlik duvarı yazıp kapat gerçek zamanlı korumayı, discord yönetici çalıştırıp oyun arayüzünden aktif et sonra memory i yönetici çalıştır sonra siteden oyunu yükle ve en sonra oyunu yönetici çalıştır gelecektir en azından bende öyle
Hayır, maalesef değil, Henüz hile erişimim yokaçabildin mi hileyi