valla oyun içinde neden olduğunu bilmiyorum knk k.b yaoyuna bu sefer girebildim hile yüklü oplduğu ahlde ama inserte bastığım gibi mavi ekranı verdi yine ya oyun pencerelide bir de
Valla bende çözemedim. Bi eleman buluyorum grup oluyoruz o ne yaparsa ne görevi seçerse peşinde bende gidiyorum bazen araba kundaklama, çalma bazen de alan savunması yapıyoruz savunma yaparken aimbot mükemmel çalışıyorOyunu indirdim oyundaki amaç araba dagıtmak parçalamak mı daha çözemedim ama güzel hile elinize sağlık
ayn öyle bende yeniyim oyunda bişey anlamadım bilen varsa anlatabilirmiValla bende çözemedim. Bi eleman buluyorum grup oluyoruz o ne yaparsa ne görevi seçerse peşinde bende gidiyorum bazen araba kundaklama, çalma bazen de alan savunması yapıyoruz savunma yaparken aimbot mükemmel çalışıyor![]()
youtube biri anlatıyordu oyunun amacını ama tek başına göreve gidiliyor mu bilmiyorum. Ayrıca ben de bilmiyorum takıldığım eleman İtalyan biriydi çarpık ing ile anlaşabilidiğimiz kadar devam ettik sırf hile var diye indirip oynuyorm zatenbirgün denemek lazım
Post automatically merged:
ayn öyle bende yeniyim oyunda bişey anlamadım bilen varsa anlatabilirmi
Post automatically merged:
4 gb ram gt 770 bu sistemle acarmı oyunu