try to use apb from launcher or apb.exe dont forget open discord as administrator before start the hack.appear blue screen for me, Apex work fine, but apb appear blue screen and restart
Im using apb from steam
Amaç ne oyunda ben sevemedim ya sürekli biri ile oraya git araba bul bi oraya git araba çal yarım saat 1 saat biri ile bu görevi yapınca bir yer savun veriyor o kadar mantık anladıysan ekleşelim beraber oynayalım<3 baglılık yaptı oyun
Herkes de farklı farklı oyunlarda hata veriyor bende cs de sıkıntı yaşıyorum bunda değilHile çalışmıyor sıkıntısız load ediyorum herşeyi oyuna giriyorum 10 saniye sonra mavi ekran yiyorum diğer hilelerde böyle bir sıkıntı yok
Hile cok güzele benziyor kullanmadık yalnız discord arayüz aciyorum exploitleri kapatıyorum defender kapalı hileyi acıyorum waiting derken mavi ekran hatası alıyorum sürekli 7 kez denedim discordu yönetici olarak calıstırıp denedim vanguard veyahut faceit gibi programlar da yüklü değil pcde neden yapıyor anlamış değilim
Hayırkendimize para basabiliyorz mu peki
dostum aynıu sorun bende de var tamamen aynısı sorunu çözebildin mi acaba?Hile cok güzele benziyor kullanmadık yalnız discord arayüz aciyorum exploitleri kapatıyorum defender kapalı hileyi acıyorum waiting derken mavi ekran hatası alıyorum sürekli 7 kez denedim discordu yönetici olarak calıstırıp denedim vanguard veyahut faceit gibi programlar da yüklü değil pcde neden yapıyor anlamış değilim