Merhaba arkadaşlar kısa süre önce Apexden ban yedim internette bulunan çeşitli Hwid changer programlarını denedim ama bu da bir çözüm olmadı acaba bildiğiniz bir yöntem ya da çözüm var mıdır yoksa bu şekilde devam mı edecek?
Denedim kankam işe yaramıyorformat ile düzeltebilirsin diye biliyorum
Dikkat ederim teşekkür ederim uyarın içinyoutube'da dolaşan hwid ile alakalı videolara bulaşma o tarz bi video yüzüne 200gb arşivimi kaybettim format atmak zorunda kaldım. güvenilir bi forumda bu konu açılmadıkça bulaşma derim.
Attım format tekrar oyuna girdim 1,2 maç attım daha sonrasında tekrar ban yedim.hile açtıysan format ile düzeltebilirisn
Yaktımban dan kurtulamazsın dostum geçmiş olsun
Sağol kankamgecmıs olsun
Kesinlikle yaklaşık 10 hesap açıp çeşitli çeşitli çözümler denedim ama bir sonuç getirmedieasy anticheat gerçekten güzel bir koruma sağlıyor benimde herşeyi denememe rağmen hiçbir şekilde engelleyemedim engelleyebilen yokmu burada
Evde eski bilgisayarlardan kalan harddisklerim vardı Apexi silip o harddisk üzerine yükleyip o şekilde açtım düzeldibir şeyden ban yemissen o ban asla kalkmaz eğer hile vs kesinlikle kullanmadıysan tabi sorunun bu ise.Diğer hesaplardada yermiyim sorunsa %temp ve %appdata daları apexe ait olan herşeyi silerek düzeltirsin.