Apex Ban Olayı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar Apexde hileden dolayı ban yediğimizde yeni hesap açıp oynamaya devam edebilirmiyiz lütfen bilenler yazsın gereksiz yorumları reportlayacağım

ERROR PROBLEM FIXER
Support
Ödüller
20
Sosyal
7 HİZMET YILI
on this website cheat apex not good casuse loader is dected then u insta ban

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Devam edebilirsiniz. Ben geçen hafta ban yedim, ikinci bir hesap açtım yine hileyle girdim ve yine ban yedim. Üçüncü hesapla hilesiz şekilde devam ediyorum.

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
[QUOTE = "ashblack, gönderi: 2178299, üye: 2104370"]
Devam edebilirsiniz. Ben geçen hafta ban yedim, ikinci bir hesap açtım yine hileyle girdim ve yine ban yedim. Üçüncü hesapla hilesiz şekilde devam ediyorum.
[/QUOTE]
geçenlerde gördüm ip ban vs atılıp sonra birdaha hesap açamıyormuşuz diye duydum yanlış mı ?

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Ben de kullanmadan önce netten araştırdım hwid ban atıldığı yazıyor. Ban yediğimde üzüldüm tabi tekrar giremeyeceğim diye ama neyseki hwid ban atmamışlar. Şuan hala oynayabiliyorum.

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Ben de kullanmadan önce netten araştırdım hwid ban atıldığı yazıyor. Ban yediğimde üzüldüm tabi tekrar giremeyeceğim diye ama neyseki hwid ban atmamışlar. Şuan hala oynayabiliyorum.
benim 100 lvl hesabım var main yeni hesap açıp onda hile kullansam diğer hesaba etkisi olur mu

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
benim 100 lvl hesabım var main yeni hesap açıp onda hile kullansam diğer hesaba etkisi olur mu
Zannetmiyorum dostum. Ayrıca ban yiyen hesabıma da hala girebiliyorum. Tabi sadece deneme modunda oynayabiliyorum, normal oyuna girmiyor o yüzden bir işe yaramıyor.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
[QUOTE = "ashblack, gönderi: 2178299, üye: 2104370"]
geçenlerde gördüm ip ban vs atılıp sonra birdaha hesap açamıyormuşuz diye duydum yanlış mı ?
[/QUOTE]
ip ban atarsa macle ip değişirsiniz olay biter devam edebliniyo yani

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
2. hesapla devam edebiliyon knk ban yediysen ama onda hile açma bence :D

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Zannetmiyorum dostum. Ayrıca ban yiyen hesabıma da hala girebiliyorum. Tabi sadece deneme modunda oynayabiliyorum, normal oyuna girmiyor o yüzden bir işe yaramıyor.
rainbowu anımsattı :D
Post automatically merged:

[/QUOTE]
? rapor

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
rainbowu anımsattı :D
Post automatically merged:

İp ban demiyolar ama hwid ban diyorlar. Sisteminizi tanıyıp, sistemsel olarak ban atıyorlarmış öyle yazıyor. Onuda hwid spooferla çözüyormuşsun. Neyseki ben uğraşmak zorunda kalmadım.

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar Apexde hileden dolayı ban yediğimizde yeni hesap açıp oynamaya devam edebilirmiyiz lütfen bilenler yazsın gereksiz yorumları reportlayacağım
Dostum ayrıca benim ban yediğim hile bu sitenin hilesi değildi haberin olsun. Henüz üyeliğim yetersiz bu sitedeki için kullanamıyorum. 1 günlük paralı almıştım başka siteden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...