ben ortalama kaç günde bitiririmApex Legends (+600 Mesaj - Süper Üye).
Bunu nasıl bilebilirim? Sanki yorum kasmak için konu açmışsın gibime geldi neyseben ortalama kaç günde bitiririm
tm sağol teşşekur ederim iyiki varsınBunu nasıl bilebilirim? Sanki yorum kasmak için konu açmışsın gibime geldi neyseSpamsız düzgün yorumlar at.
vall benim1 yıl oldu foruma uyeligimAga 600 yorum istiyor da kaç gün forum kayıt süresi istiyor onu bende bilmiyom.
600 yorum atman lazım kardeşimarkadşlar apex hilesi ni kullanmam içim nasıl uye olmam gerekiyor ve onu nasıl yapabilirim
2 ay forum kayıt süresi istiyormuş la oha seçkinde 7 gün bunda 2 ay çok fazla değilmi bari 1 ay yapar insan orantısız yapmışlar.vall benim1 yıl oldu foruma uyeligim
bir şey sormak ıstıyorum eskıden donanaımsal atıyorlardı halen gecerlımı bu ban sıstemıApex Legends (+600 Mesaj - Süper Üye).
Evet bahsettiğin hwid ban ve mümkünse yememeye çalış. Eskiden programla filan hallediliyordu ama şimdi oda yapılmıyor . Apex bu konuda baya acımasız.bir şey sormak ıstıyorum eskıden donanaımsal atıyorlardı halen gecerlımı bu ban sıstemı
ozaman legal devamkeeEvet bahsettiğin hwid ban ve mümkünse yememeye çalış. Eskiden programla filan hallediliyordu ama şimdi oda yapılmıyor . Apex bu konuda baya acımasız.