Apex hilesi lol hilesinin içerisine düşmüş. Acaba kullanıma açık ve uygun mudur ? Gos içerisinde apex sürümü var. Birde orada pubg sürümü var ? Bunları kullanabiliyor muyuz ? Kullanırsak ban ihitimalimiz % kaç ? Lütfen altına hile kullanırsan zaten banlanırsın diye yorum atmayın biliyorum sadece belirgin şekilde değil de normal şekilde hakim olarak kullanırsak sistemin yakalama oranı ile ilgili soruyorum.
Ben Burayı Hile Kullanmak vs. İçin Kullanmıyorum ama Benim Bildiğim Kadarıyla ve Yetkililerin de Söylediği İle;
"Hileler de Ban Yeme Riskiniz Var ama Ne Kadar Az Belli Ederseniz O Kadar Ban Yemeniz Uzun Sürecektir." Diye.
Dostum Free Hilelerde kesinlikle ban yeme riski yüksektir fakat ne kadar az belli edersen o kadar geç yersin örneğin wh açtın adamı gördün ondan ne uzaklaş ne de onun üstünde aim 'ini dolaştır (Duvar arkası vs. ise) Ban yeme riskin biraz daha düşer.
Dostum Free Hilelerde kesinlikle ban yeme riski yüksektir fakat ne kadar az belli edersen o kadar geç yersin örneğin wh açtın adamı gördün ondan ne uzaklaş ne de onun üstünde aim 'ini dolaştır (Duvar arkası vs. ise) Ban yeme riskin biraz daha düşer.
merak edip açtım görmemiş olabilirim araştıracak vakit olmamış olabilir ? ki sitede buna dair açıklamaya da hiç denk gelmedim. O yüzden boş yorum kasmak için yorum atma.