Apex hilesi loader ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Apex hilesi lol hilesinin içerisine düşmüş. Acaba kullanıma açık ve uygun mudur ? Gos içerisinde apex sürümü var. Birde orada pubg sürümü var ? Bunları kullanabiliyor muyuz ? Kullanırsak ban ihitimalimiz % kaç ? Lütfen altına hile kullanırsan zaten banlanırsın diye yorum atmayın biliyorum sadece belirgin şekilde değil de normal şekilde hakim olarak kullanırsak sistemin yakalama oranı ile ilgili soruyorum.

⭐ Perfo ⭐
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Ben Burayı Hile Kullanmak vs. İçin Kullanmıyorum ama Benim Bildiğim Kadarıyla ve Yetkililerin de Söylediği İle;
"Hileler de Ban Yeme Riskiniz Var ama Ne Kadar Az Belli Ederseniz O Kadar Ban Yemeniz Uzun Sürecektir." Diye.

aka panic.rs
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
@FixQQ lol hilesi loaderinde sadece lol çalışır diğerleri değil kardeşim onlar kırılmadı

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Sadece LoL Çalıştırır Sorumu Bu??

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Dostum Free Hilelerde kesinlikle ban yeme riski yüksektir fakat ne kadar az belli edersen o kadar geç yersin örneğin wh açtın adamı gördün ondan ne uzaklaş ne de onun üstünde aim 'ini dolaştır (Duvar arkası vs. ise) Ban yeme riskin biraz daha düşer.

Süper Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Hileyi siteye yükledikleri ya da duyuru yaptıkları zaman haberdar olabilirsin konu açmana gerek yoktu

Ultra Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Dostum Free Hilelerde kesinlikle ban yeme riski yüksektir fakat ne kadar az belli edersen o kadar geç yersin örneğin wh açtın adamı gördün ondan ne uzaklaş ne de onun üstünde aim 'ini dolaştır (Duvar arkası vs. ise) Ban yeme riskin biraz daha düşer.
kardeşim bu hile free değil vip *****

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Hileyi siteye yükledikleri ya da duyuru yaptıkları zaman haberdar olabilirsin konu açmana gerek yoktu
merak edip açtım görmemiş olabilirim araştıracak vakit olmamış olabilir ? ki sitede buna dair açıklamaya da hiç denk gelmedim. O yüzden boş yorum kasmak için yorum atma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...