Apex hilesinin üye grubu seçkin üyeden onaylı üyeye düşecek mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Seçkin değilim, deneyemiyorum. Kullanamıyorum ve uzun zamandır bunu bekliyorum, onaylıya geri düşme şansı yok mu?

LoL scripti onaylı üye ve Apex hilesi önceden onaylı üyeydi ve forumda Apex oyuncu sayısı LoL'e göre çok daha az ama seçkin ve çok uzun suredir. Yok ha seckin adam tabii istemez, kim daha kendisi hariç oyunda hile olsun ister ki ya da yetkililer forumu biraz daha canlandırmak istiyor olabilirler. Ben de seçkin olsam, beni de bağlamazdı ama ben gidip bunun için oyunu tekrar indirdim zaten boş zamanım oldukça az uzun zamandır da yok keşke onaylı olsaydı.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
knk her hile onaylı olursa diğer üyelerin bi anlamı kalmıyo bukez gene seçkin olması iyi ciddi spam yapmadan fikrince yorumlar yaparsan fazla sürmeden olursun ztn

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Daha yeni seçkin üye oldu ve eğer seçkin üye olduysa bir bildikleri vardır

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
lol scripti onaylı üye ve apex hilesi önceden onaylı üyeydi ve forumda apex oyuncu sayısı lole göre çok daha az ama seçkin ve cok uzun suredir yok ha seckin adam tabi istemez kim daha kendisi hariç oyunda hile olsun ister ki ya da yetkililer forumu biraz daha canlandırmak istiyor olabilirler ben de seçkin olsam beni de bağlamazdı ama ben gidip bunun için oyunu tekrar indirdim zaten boş zamanım oldukça az uzun zamandır da yok keşke onaylı olsaydı
knk sen direk demek istiyonki ben onaylı üye isem tüm hileler onaylı üyeleri kapsasın adamlar niye ozaman diğer üyelikleri yapmış birde oyunu okadar indirdim diyon oyunu sadece hile içinmi oynuyorsun sadece hile için oynuyorsan hile fix yediğinde her türlü gene silcen hiç yükleme daha iyi ztn 200 yorum kasmışsın bi 100 yorum daha kassan olacaksın ilerde süper üye yaparlar hileyi bende kullanamam ama haklıda derim adamlar uğraşıyo okadar

Son düzenleme:
Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
Merhabalar

Apex Legends hilesi şu anlık Seçkin Üye ve diğer üst üye gruplarına açık kalmaya devam edecektir. Eğer gelecekte üye grubuyla alakalı herhangi bir değişiklik olursa konusundan veya UI üstünden görebilirsiniz, iyi forumlar dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...