LP Reborn'un üye grubu yükseltilmeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben Değilsin Benim Gibisin
Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar LP Rebornla ilgili bir önerimi sunmak istiyorum. Bence scriptin onaylı üye grubundan üst kademelere çıkması gerekli, seçkin veya süper üye olabilir. Biliyorum onaylı üyeler bunun haksızlık olduğunu düşünecek ama ücretsiz bir scriptin bu kadar başarılı olması Rek-Sai exploitinin yayıldığı 2. gün scripte eklenmesi falan bunlar paralı scriptlerde bile yok. Ne bileyim domination Yasuo'nun oynayışı veya Ireliası veya Fiorası tüm şampiyonlarda gerçekten üst düzey bir logic var ama script onaylı üye grubunda kalırsa gerçekten herkes çok kolay erişecek. Bu kadar kişinin erişmesi de daha hızlı detect olmasını sağlayacak ve herkes için kısa bir süre eğlenceli script deneyimi olacak ama dediğim gibi üst kademelere yerleşirse gerçekten hak eden kişiler, forumda emeği geçip birilerine yardım eden kişiler daha uzun süre zevkle oynayacak. Tek problem optimizasyon problemi, bazı herolarda TF'de oyun durabiliyor. Buda halledilirse paralı scriptlerden farkı kalmayacak, bencilce olduğunu düşünmeyin bence mantıklı olan bu.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
ben katılmıyorum bu insanların ne hakkı varneden 50 yorum kastı bu insanlar

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
haklısın aslında ben seçkin felan değilim ama dediğine katılıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
ben yorum kasmak için herşeyle ilgilendim ama :(
kanka işte ondan bahsediyorum size haksızlık olduğunu düşünüyorsunuz haklı olarak ama bazı şeylerden fedakarlık edilmesi lazım hem forumun sağlığı için hem de gerçek anlamda vakit geçiren üyeler için

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
eriştiği kadar kişiye erişti dostum artık yükseltilse de bir şey değişeceğini düşünmüyorum ban dalgasında görüşmek üzere :D

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar LP Rebornla ilgili bir önerimi sunmak istiyorum. Bence scriptin onaylı üye grubundan üst kademelere çıkması gerekli, seçkin veya süper üye olabilir. Biliyorum onaylı üyeler bunun haksızlık olduğunu düşünecek ama ücretsiz bir scriptin bu kadar başarılı olması Rek-Sai exploitinin yayıldığı 2. gün scripte eklenmesi falan bunlar paralı scriptlerde bile yok. Ne bileyim domination Yasuo'nun oynayışı veya Ireliası veya Fiorası tüm şampiyonlarda gerçekten üst düzey bir logic var ama script onaylı üye grubunda kalırsa gerçekten herkes çok kolay erişecek. Bu kadar kişinin erişmesi de daha hızlı detect olmasını sağlayacak ve herkes için kısa bir süre eğlenceli script deneyimi olacak ama dediğim gibi üst kademelere yerleşirse gerçekten hak eden kişiler, forumda emeği geçip birilerine yardım eden kişiler daha uzun süre zevkle oynayacak. Tek problem optimizasyon problemi, bazı herolarda TF'de oyun durabiliyor. Buda halledilirse paralı scriptlerden farkı kalmayacak, bencilce olduğunu düşünmeyin bence mantıklı olan bu.
Siteye yeni üye oldum fakat katılıyorum. Çünkü onaylı üye olmak cok zor bir şey değil

d3 Σ x2
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Bende mantıklı buluyorum ya da en azından başka bir tane daha olmalı ve üst düzey üyelere özel olmalı fakat adminlerin bi bildiği vardır diyip susuyorum

Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
sizin için güzel deneyim fakat durmadan yorum kasanların emeği boşmu kankam
knk bende onu söylüyorum sizin için güzel deneyim fakat durmadan yorum kasanların emeği boşmu demişsin ama zaten durmadan yorum kasıp aktif olanlar biziz emek biziz sadece lol scriptini kullanmak için 50 yorum kasmak değil.

1650301502381.png

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Herkes ne kadar yorum yazarsa o kadar yüksek pozisyona ulaşabilir. Yorum yazıp bir yerlere gelenlerin emeği hiçe sayılmamalı.

Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Herkes ne kadar yorum yazarsa o kadar yüksek pozisyona ulaşabilir. Yorum yazıp bir yerlere gelenlerin emeği hiçe sayılmamalı.
e biz ne diyoz knk
eriştiği kadar kişiye erişti dostum artık yükseltilse de bir şey değişeceğini düşünmüyorum ban dalgasında görüşmek üzere :D
sürekli açık kalmıyo zaten lpreborn belli zamanlarda kapanıyo belli zamanlarda açılıyo şuan için demiyorum bidaki açılışında olabilir mesela

bizler tanrının yetim çocuklarıyız
Ultra Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
mantikli. mesela valorant hilesinin uye grubu yuksek. aylardir hatta 1 yil olacak belkide hala fix yemedi.

Süper Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
Buna tamamen katılıyorum

live together die alone
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Katılıyorum Süper Üye olmalı hatta. Şu 50 yorum kasanlardan bir nevi kurtuluruz en azından. Bir şey soruyoruz herifler yorum kasmak için yapıştırıyor direkt. En azından 600 yorum için uğraşmazlar :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...